Zobrazit přihlášovací formulář

KVETOUCÍ ČAJ - DŘEVĚNÁ KRABIČKA 12KS

Administrace

KVETOUCÍ ČAJ - DŘEVĚNÁ KRABIČKA 12KS

458 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 70 Kč
VARIANTA BÍLÝ NEBO ČERNÝ ČAJ, VYBERTE SI.. KRABIČKA S BÍLÝM ČAJEM OBSAHUJE 2x Jasmínový květ (White Affair) 2x Slunovrat (Solstice) 2x Kvetoucí déšť (Blossom Rain) 2x Stříbrná romance (Silver Wedding) 2x Zlatá královna (Queen of Gold) 2x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KVETOUCÍ ČAJ - DŘEVĚNÁ KRABIČKA 12KS

458 Kč
  • Popis zboží
VARIANTA BÍLÝ NEBO ČERNÝ ČAJ, VYBERTE SI..

KRABIČKA S BÍLÝM ČAJEM OBSAHUJE
2x Jasmínový květ (White Affair)
2x Slunovrat (Solstice)
2x Kvetoucí déšť (Blossom Rain)
2x Stříbrná romance (Silver Wedding)
2x Zlatá královna (Queen of Gold)
2x Diamantový déšť (Jewel Droplet)
KRABIČKA S ČERNÝM ČAJEM OBSAHUJE
4x Jasmínový polibek (Rote Affäre)
4x Západ Slunce (Purpur Schein)
4x Šepot vůlkánu (Vulkangeflüster)

Tajemství kvetoucího čaje spočívá v dokonalém vázání čaje do kulovitých oříšků. Jedná se o umělecké dílo, které dokáže vyrobit pouze malá skupina mistrů v Číně a tím se kvetoucí čaj stává velice vzácným a hojně žádaným čajem. Uvnitř kvetoucího čaje se skrývá barevné kouzlo vázaných květů a stříbrných čajových jehliček, které vytvoří tu pravou krásu až ve vaší konvičce. Kvetoucí čaj stačí vložit do skleněné a průhledné nádoby s horkou (vroucí) vodou. Horká voda se začně pomalu vsakovat do čajového oříšku a celý oříšek se začne pomalu rozevírat a čaj začně kvést. Pravý kvetoucí čaj musí být vyroben pouze z prvotřídních lístků černého a bílého čaje.

Černý čaj používaný k výrobě kvetoucího čaje je v Číně známý jako čaj červený, a to z toho důvodu, že je při louhování zbarvený do červena. Tento černý čaj má velice jemnou chuť, neboť se získává z pupenů Bai Hao Yin Zhen stejně jako bílý čaj. Rozdíl mezi bílým a černým čajem je v různém kultivačním procesu.

Tento kvetoucí čaj splňuje nejpřísnější normy Evropské unie (EG) Nr. 396/2005 o maximálním možném množství obsažených pesticidů a je tím nejkvalitnějším kvetoucím čajem k dostání na českém trhu!
  • 29. 11. 2019, 12:39

  • Zobrazení

    241

  • Oblíbené

    0

Kategorie