Zobrazit přihlášovací formulář

***PLENKA KUSHIES 2 v 1***

Administrace

***PLENKA KUSHIES 2 v 1***

199 Kč 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Plenka KUSHIES 2 v 1 Informace od výrobce: Materiál: uvnitř 100% bavlna (flanel), vně Vinylem potažený Polyester Ultra plenka Kushies je pratelnou plenkou s absorpčním jádrem a voděodolnou vnější vrstvou (nedoporučuje se překrývat vrchními plenkovými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***PLENKA KUSHIES 2 v 1***

199 Kč
  • Popis zboží
Plenka KUSHIES 2 v 1

Informace od výrobce:
Materiál: uvnitř 100% bavlna (flanel), vně Vinylem potažený Polyester
Ultra plenka Kushies je pratelnou plenkou s absorpčním jádrem a voděodolnou vnější vrstvou (nedoporučuje se překrývat vrchními plenkovými kalhotkami). Je vyrobena z 5 vrstev 100% bavlny - měkoučkého flanelu. Díky elastickým gumičkám kolem nožiček a zapínáním na suchý zip se značně eliminuje nebezpečí prosáknutí mimo plenku. Zesílená prostřední vrstva v kombinaci s přidanou vložkou zvyšuje savou schopnost plenky (vložka je přišitá k plence jen na jedné straně k rychlejšímu schnutí po vyprání). Také se dá různě skládat pro holičky a pro chlapečky pro ještě lepší savost. Do plenky se dá také vložit vkládací plenka pro ještě lepší savost.
Údržba je velice jednoduchá - pere se běžně s ostatním prádlem se zapnutými suchými zipy. Pokud možno v šetrných pracích prostředcích nelépe eko bez použití aviváže. Plenky je nejlepší sušit venku nebo doma na šňůře, pokud však tuto možnost nemáte lze sušit v sušičce na nejnižší stupeň.

Plenka v barvě světle zelené použitá jen několikrát (koupená pozdě a už nám byla malá), ale i tak jsou na flanelu žmolíčky (už od prvního praní). Má uvnitř několik velmi světlých flíčků - nejsou moc vidět, ani to nejde nafotit, ale raději uvádím, možná půjde vyprat. Já jsem prala v šetrném eko prášku. Jinak perfektní stav - suché zipy čisté, nezanesené. U nás oblíbená plenka. Velikost M je vhodná pro děti od 4 do 10 kg.
Vyrobeno v Kanadě.
  • 19. 9. 2019, 9:05

  • Zobrazení

    217

  • Oblíbené

    0

Kategorie