Zobrazit přihlášovací formulář

FIALOVÝ SVETR SE ŠÁLOU

Administrace

FIALOVÝ SVETR SE ŠÁLOU

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
uk12, acryl, prsa 48cm,délka 58cm, rukáv 66cm, výborný stav ***Hledáte něco pěkného na sebe?*** Nakoukněte do mých bazárků (dámský ID 59526, pánský + dětský ID 310312), naleznete v nich spoustu hezkých věcí a za velmi nízké ceny !!!!!!! - plno triček,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FIALOVÝ SVETR SE ŠÁLOU

129 Kč
  • Popis zboží
uk12, acryl, prsa 48cm,délka 58cm, rukáv 66cm, výborný stav

***Hledáte něco pěkného na sebe?*** Nakoukněte do mých bazárků (dámský ID 59526, pánský + dětský ID 310312), naleznete v nich spoustu hezkých věcí a za velmi nízké ceny !!!!!!!
- plno triček, halenek, topů, tunik, mikin, svetrů, sukní, šatů, kalhot i kraťas, také dětské a pánské zboží. Mrkněte se, třeba si vyberete a ušetříte tak na poštovném. :c)

***MINISHOP - BERUŠKA*** - outlet a výběrový second-hand pro děti a dospělé

DŮLEŽITÉ, ČTĚTE !
- Míry jsou uvedeny vždy v klidu a pak volně natažené, měřena je pouze jedna délka nebo šířka, délka vždy od ramene, u kalhot od pasu, rukáv vždy od krku, případně od výstřihu, šířka cca 3cm pod průramky.
- Je-li pod inzerátem červený text: "Již odpověděl nějaký zájemce" - je zboží již nedostupné !!!
- Poštovné viz. podmínky prodeje.
- Máte-li zájem o více zboží z mých bazárků, nekopírujte mi, prosím, na ně odkazy, ani mi nepopisujte jak zboží vypadá, ale vždy zanechávejte v okénku zprávu u každého inzerátu zvlášť.
- Nejste-li registrovaní na MMB, pak kromě vzkazu také vyplňte jméno a emailovou adresu - jinak PC systém objednávku nezaregistruje!!!
- Jste-li na MMB registrován(a), zatrhněte, prosím, v políčku u okénka odeslání adresy. Zároveň zkontrolujte, zda je stále aktuální.
- Na dobírku nezasílám, platbu poukazujte pouze předem na můj účet - nemáte-li založen vlastní, můžete peníze buď vložit přímo na účet v mé bance, nebo zaslat platbu složenkou na poště, anebo využít účtu svého známého - což je nejlevnější varianta.
.
  • Značka

    BERTERTEX

  • Velikost

    40

  • Rozměry

    sv1c

  • 4. 9. 2018, 0:01

  • Zobrazení

    118

  • Oblíbené

    0

Kategorie