Zobrazit přihlášovací formulář

Expert Aminexil Control 42 x 6 ml. - kůra

Administrace

Expert Aminexil Control 42 x 6 ml. - kůra

1 599 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Kůra: 42x6ml. - 1650,- Kč - Dvojitý princip proti padání vlasů - pro podporu pevnosti kořínků / pro stimulaci aktivity kořínků. Program proti padání vlasů s Aminexilem. Padání vlasů je často spojeno s přílišným množstvím kolagenu , který se akumuluje a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Expert Aminexil Control 42 x 6 ml. - kůra

1 599 Kč
Koupit
Kůra: 42x6ml. - 1650,- Kč - Dvojitý princip proti padání vlasů - pro podporu pevnosti kořínků / pro stimulaci aktivity kořínků. Program proti padání vlasů s Aminexilem. Padání vlasů je často spojeno s přílišným množstvím kolagenu , který se akumuluje a při tvrdnutí zamezuje zakořenění vlasů do vlasové pokožky. Důsledek: vlasy jsou postupně a neodvratně vytlačovány k povrchu vlasové pokožky a způsobují tím předčasné padání vlasů.
Péče Aminexil Control byla vytvořena, aby účinně bojovala proti tvrdnutí kolagenu a umožnila lepší uchycení vlasu ve vlasové pokožce. Navíc jeho polyvitamínové složení bylo vyvinuto pro stimulaci kořínků a jejich aktivity. Výsledek: padání vlasů je sníženo. Účinnost Aminexilu byla prokázána proti Placebu (přípravek neobsahující Aminexil) studií provedenou na 130 osobách trpících alopecií. Po 6 týdnech každodenní aplikace zaznamenáno snížení padání vlasů o 5%.

Program použití: - intenzivní kúra: 1 ampule denně během 6 následujících týdnů - udržující kúra: minimálně 3 ampule týdně během 8 následujících týdnů Podstoupit 2 programy ročně - na konci léta a na konci zimy. Používat na umyté a prosušené vlasy - ulomte vršek ampulky a přiložte aplikátor. Aplikujte pěšinku po pěšince přímo na vlasovou pokožku a vmasírujte. Nevyplachovat! Rychlé schnutí a přirozený dotyk.
Balení:
42 x 6 ml. - cena1650,- Kč
  • 8. 12. 2012, 22:33

  • Zobrazení

    138

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SKLADEM!! Density Advanced - šampon 500 ml. !!
Expert Density Advanced - šampon 250 ml
Celokožené dívčí vysoké kozačky
Zimní zateplené sněhule
Kvalitní teplé zimní kozačky
32
FRANK WALKER CANADA

Kvalitní teplé zimní kozačky

Zimní extra odlehčená teplá zimní bunda
Lehká podzimní/jarní bunda
Super teplá zimní bunda
146
WEDZE DECATHLON

Super teplá zimní bunda

Reisenthel Shopper M Dots

Kategorie