Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherný kočárek dvojkombinace JANE

Administrace

Nádherný kočárek dvojkombinace JANE

5 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
IHNED K ODBĚRU!!! rok 2008 Naprosto úžasný kočárek pouze 4 měsíce používaný, tmavě modré barvy se spoustou doplnků.K tomu je na kočárek autosedačka Korba: ve stříšce má zabudovanou sítku proti hmyzu, která je ukrytá v kapse na zip, uvnitř korby je po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherný kočárek dvojkombinace JANE

5 000 Kč
  • Popis zboží
IHNED K ODBĚRU!!! rok 2008
Naprosto úžasný kočárek pouze 4 měsíce používaný, tmavě modré barvy se spoustou doplnků.K tomu je na kočárek autosedačka

Korba: ve stříšce má zabudovanou sítku proti hmyzu, která je ukrytá v kapse na zip, uvnitř korby je po boku tlačítko s melodii pro uspávání miminka stačí se dotknout, lze to i vypnout, korba se jemně pohupuje při jízdě, super vypolstrování, vše je měkké, podložka má ještě vypolstrovanou hlavičku, polohovatelná podložka. Bouda má zezadu klimatizaci což znamená, že stačí zezadu rozepnout zip a je tam sítka což je ideální na léto. Kryt na nohy je na zip. Můžete ho otáčet na každé straně je trochu jiné logo, které je reflexní. Vše se dá vyprat. Ted jsem vše vyprala, takže je úplně čistý jako nový.
Autosedačka: ta sedá připevnit na kostru kočárku, je super vypolstrovaná, takže miminko je jako v bavlnce, stříška má v sobě opět sítku proti hmyzu schovanou v kapse na zip, stříška se dá oddělat, akorát u hlavičky je trochu vyšislé polstrování,tu jsme používali do něco déle.Na stříšce má také tlačítko s melodii na uspávání miminka. Tato barva je ideální, že na ní nic není vidět, je voděodolný materiál.
řídítka s brzdou. Nádherně se s kočárkem jede a řídí, hlavně do zatáček a je super i na zimu do sněhu. Jelikož jsem z Vysočiny vím o čem mluvím :) Kočárek je jako nový. Dá se k němu dokoupit i na sporták,ale my jsme si koupili golfák, který je skladnější. pokud máte nějaké dotazy stačí napsat. ráda vyhovím.Je k tomu i kabelka s přebalovací podložkou, která má sáček na vlhké kapesníky.No prostě super.
  • 21. 1. 2018, 14:57

  • Zobrazení

    950

  • Oblíbené

    0

Kategorie