Zobrazit přihlášovací formulář

Letní šaty

Administrace

Letní šaty

1 200 Kč 1 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám tyto úžasné letní šaty. Byly moje svatební, ale lze použít i na běžné nošení, nebo na nějakou zahradní párty. Bavlněné s prošíváním a všitými krajkami a korálky. Vypadají moc hezky, padnou i hezky na zádech, kde jsou žabičkováním prošity, zajímavá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní šaty

1 200 Kč
  • Popis zboží
Prodám tyto úžasné letní šaty. Byly moje svatební, ale lze použít i na běžné nošení, nebo na nějakou zahradní párty. Bavlněné s prošíváním a všitými krajkami a korálky. Vypadají moc hezky, padnou i hezky na zádech, kde jsou žabičkováním prošity, zajímavá ramínka + zavazování za krk. Přizpůsobí se tělu - obepínají díky žabičkování na zádech. Při svatbě jsem byla dokonce ve 4.měsíci těhotenství a tak mi skvěle obepnuly bříško. Jsou upnuté i když mám teď pas dosti úzký.
Nerada se jich zbavují, ale neunosím je, tak třeba někomu udělají ještě velkou službu. Kupované v soukromém butiku - ruční práce, ale padly mi, jako by byly šité na míru. Na svatbě jsem pod nimi měla ještě bohatou spodničku a tím byly slavnostnější a více vyniklo zajímavé zakončení - do cípů.
Délka: 117cm (bez cípů).
pas bez natažení: 31cm, max. šířka v pase (po natažení): 45cm.
PC: 3900,-
  • 15. 9. 2021, 6:33

  • Zobrazení

    166

  • Oblíbené

    0

Kategorie