Zobrazit přihlášovací formulář

Orig. DVD - POSLEDNÍ UPÍR

Administrace

Orig. DVD - POSLEDNÍ UPÍR

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Originál DVD v papírové pošetce, délka 01:23:00, horor, zvuk: česky: Dolby Digital 2.0 (Stereo) původní: Dolby Digital 2.0 (Stereo) Popis : Osamělý představitel starověké rasy. Je jen jediný klíč k věčnému životu... V odlehlé poušti objeví archeologové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Orig. DVD - POSLEDNÍ UPÍR

50 Kč
  • Popis zboží
Originál DVD v papírové pošetce, délka 01:23:00, horor, zvuk: česky: Dolby Digital 2.0 (Stereo) původní: Dolby Digital 2.0 (Stereo)

Popis : Osamělý představitel starověké rasy. Je jen jediný klíč k věčnému životu... V odlehlé poušti objeví archeologové záhadnou kouli. Nikdo si s ní neví rady, dokud se neobjeví Miklos, který zřejmě ví co s ní. Není to však archeolog, ale nesmrtelný parazit - obecně známý pod označením vampýr. Miklos je posledním z vampýrského rodu, a potřebuje nalezenou kouli ke svému věčnému životu. Aby se k magické kouli dostal, vyhledá Miklos pomoc mladého profesora a jeho přítelkyně. Ti však pomalu rozplétají nejen záhadu koule, ale zjistí také Miklosovo tajemství. Nastává závod, kdo se dříve zmocní magické koule a zachrání si život.
  • 1. 1. 2018, 11:46

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie