Zobrazit přihlášovací formulář

STOP AKNÉ - OK GEL

Administrace

STOP AKNÉ - OK GEL

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
S OK Gelem už Vás akné trápit nebude. Je to unikátní směs bylinek, která má opravdu léčivé účinky, navíc působí antibioticky, antibakteriálně. Krásně hojí i jizvy, takže Vám akné zahojí a pokožku vyhladí. Určitě budete spokojení. Navíc má velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STOP AKNÉ - OK GEL

600 Kč
  • Popis zboží
S OK Gelem už Vás akné trápit nebude.

Je to unikátní směs bylinek, která má opravdu léčivé účinky, navíc působí antibioticky, antibakteriálně. Krásně hojí i jizvy, takže Vám akné zahojí a pokožku vyhladí. Určitě budete spokojení.

Navíc má velmi široké působení - výborně hojí všechny rány, modřiny, odřeniny, popáleniny, puchýře, opary, afty, ředěný se dá užívat jako kapky do nosu, očí a uší, pomáhá vyléčit plísně na nohách, odstranit bradavice, kuří oka... jeho působení je tak široké, že ho budete mít doma místo celé lékárničky :-)

Já mám dvě malé děti, tak ho užívám den co den a je opravdu úžasný. Moje malá holčička si např. spálila ruku o troubu a díky rychlému namazání gelem se jí ani neudělal puchýř. Nebo, když jsem neměla náplast mazala jsem puchýře gelem a ten zafungoval jako tekutý obvaz a puchýře nepopraskaly a naopak zahojily.
  • 26. 6. 2019, 15:56

  • Zobrazení

    100

  • Oblíbené

    0

Kategorie