Zobrazit přihlášovací formulář

ŠIŠÁK BAJKALSKÝ...60 TOBOLEK...stres, nervy, detox

Administrace

ŠIŠÁK BAJKALSKÝ...60 TOBOLEK...stres, nervy, detox

157 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
ŠIŠÁK BAJKALSKÝ, 60 tobolek Použití: Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let.Používá se k podpoře regenerace jaterní tkáně. Napomáhá při problémech nervového aparátu. Pomáhá přivodit klidný spánek při stresu, úzkosti a depresích.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠIŠÁK BAJKALSKÝ...60 TOBOLEK...stres, nervy, detox

157 Kč
  • Popis zboží
ŠIŠÁK BAJKALSKÝ, 60 tobolek

Použití: Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let.Používá se k podpoře regenerace jaterní tkáně. Napomáhá při problémech nervového aparátu. Pomáhá přivodit klidný spánek při stresu, úzkosti a depresích. Podle dostupných klinických studií je šišák vhodnou podporou při bolestech kloubů. Silně detoxikuje organizmus.

Doporučené dávkování: 1-2 x denně 1 tobolka, nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není náhradou léčiva, dodržujte doporučení svého lékaře.

Maximální denní dávka: 10 tobolek.

Složení: Scutellaria baicalensis (šišák bajkalský standardizovaný extrakt) – 100mg drogy/1 tobolku (odpovídá 400 mg sušené drogy).

Skladování : spotřebujte do 36 měsíců od data výroby. Uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí.

Všeobecná upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Přípravky Topvet nejsou testovány na zvířatech.
  • 22. 11. 2020, 16:58

  • Zobrazení

    233

  • Oblíbené

    0

Kategorie