Zobrazit přihlášovací formulář

Regenerační konopný balzám 34% - péče o ekzematick

Administrace

Regenerační konopný balzám 34% - péče o ekzematick

127 Kč 135 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Regenerační konopný balzám 34% - péče o ekzematickou a svědivou pleť Popis: péče o ekzematickou a svědivou pleť Regenerační konopný balzám 34% - regenerating HEMP BALM for hand and foot Konopný balzám se využívá k péči o ekzematickou a svědivou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Regenerační konopný balzám 34% - péče o ekzematick

127 Kč
Koupit
Regenerační konopný balzám 34% - péče o ekzematickou a svědivou pleť
Popis:
péče o ekzematickou a svědivou pleť
Regenerační konopný balzám 34% - regenerating HEMP BALM for hand and foot

Konopný balzám se využívá k péči o ekzematickou a svědivou pleť. Vhodný je rovněž na suchou pleť a pokožku vystavenou každodennímu stresu velkoměst. Konopný balzám je bohatý na nenasycené mastné kyseliny (linolová, alfa-linolenová a zejména gama-linolenová). Balzám pomáhá tlumit záněty a bolest. Konopný olej zvyšuje obsah ceramidů v pokožce, a tím zvyšuje její přirozenou bariérovou funkci. Pleť hydratuje a regeneruje.

Použití: balzám je vhodný ke každodenní péči o suchou a ekzematickou pokožku rukou. Je možné jej použít i jako ochranný a regenerační balzám na tělo a obličej.

Ingredients (INCI): Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil (Hemp seed oil), Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Steareth-25, Celeth-20, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Prunus Dulcis Oil, Allantoin, Triethanolamin, Benzyl Alcohol (and) Methylisothiazolinone (and) Methylchloroisothiazolinone, Lanolin, Camellia Sinensis Leaf Extract

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem! Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Přípravky Topvet nejsou testovány na zvířatech. Dermatologicky testované. Originální receptura.
  • Značka

    TOPVET

  • Rozměry

    150ml

  • 9. 8. 2011, 14:50

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Konopná mast
Nové
TOPVET

Konopná mast

Regenerační konopné čistící tonikum 3%
Krasna halenka jako nova
2 trika s dlouhym rukavem jako nova

Kategorie