Zobrazit přihlášovací formulář

Regenerační konopné mléko 14% - hydratuje a regene

Administrace

Regenerační konopné mléko 14% - hydratuje a regene

127 Kč 135 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Regenerační konopné mléko 14% - hydratuje a regeneruje pleť Regenerační konopné mléko 14% - regenerating HEMP LOTION for body and face Regenerační konopné mléko je osvědčený prostředek při zhoršeném stavu pokožky. Konopné mléko se využívá jako účinná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Regenerační konopné mléko 14% - hydratuje a regene

127 Kč
Koupit
Regenerační konopné mléko 14% - hydratuje a regeneruje pleť
Regenerační konopné mléko 14% - regenerating HEMP LOTION for body and face

Regenerační konopné mléko je osvědčený prostředek při zhoršeném stavu pokožky. Konopné mléko se využívá jako účinná pomoc pro ekzematickou pleť, lupenku, svědivou a problematickou pokožku. Vhodné je rovněž na suchou pleť a pokožku vystavenou každodennímu stresu velkoměst. Konopný olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny (linolová, alfa-linolenová a zejména gama-linolenová). Přípravek pomáhá tlumit záněty a bolest. Konopný olej zvyšuje obsah ceramidů v pokožce, a tím zvyšuje její přirozenou bariérovou funkci. Pleť hydratuje a regeneruje.

Použití: mléko je vhodné ke každodenní péči o suchou a ekzematickou pokožku. Mléko je možné použít i na citlivou pleť. Rychle vsakuje a nedráždí.

Ingredients (INCI): Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil (Hemp seed oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate 80, Sodium Borate, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Urea, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Ceteareth-20, Biosaccharide gum - 1, Tocopheryl acetate, Polyacrylamide, Laureth-7, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte pri známé přecitlivelosti na některou složku přípravku. Výrobky Topvet nejsou testovány na zvířatech. Dermatologicky testované. Originální receptura.
  • Značka

    TOPVET

  • Rozměry

    200ml

  • 9. 8. 2011, 14:54

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Konopná mast
Nové
TOPVET

Konopná mast

Regenerační konopné čistící tonikum 3%
Krasna halenka jako nova
2 trika s dlouhym rukavem jako nova

Kategorie