Zobrazit přihlášovací formulář

Psaní a mazání Čísla

Administrace

Psaní a mazání Čísla

189 Kč 209 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Vzdělávací hra s jednoduchými početními kvízy, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary čísel, jejich poznávání a správné držení pera. Hra trénuje počítání, manuální zručnost, postřeh. Texty lze opakovaně mazat. Hra je určená dětem, které se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Psaní a mazání Čísla

189 Kč
  • Popis zboží
Vzdělávací hra s jednoduchými početními kvízy, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary čísel, jejich poznávání a správné držení pera. Hra trénuje počítání, manuální zručnost, postřeh. Texty lze opakovaně mazat.
Hra je určená dětem, které se učí číst a počítat.
Kreslením po předloze se dítě rychle naučí správné tvary čísel a současně zdokonaluje svou manuální zručnost. Zadní strany kartiček obsahují jednoduché zábavné kvízy pro procvičení práce s čísly.
Hra se skládá z 28 naučných motivů a zadání na 14 tabulkách a přiložené "mazací" fixy na psaní. Polovina motivů zobrazuje číslice 1-14. Každá číslice obsahuje pomocnou přerušovanou čáru, která pomáhá při kreslení jeho tvaru. Obrázky u čísel jsou výbornou pomůckou pro výuku počítání, protože jejich počet znázorňuje dané číslo.
Každý obrázek lze z tabulky setřít houbičkou, která je umístěna na násadce fixu. Děti mohou opravovat chyby a používat tabulky opakovaně. „Psaní a mazání – Čísla“ je výborná zábava a výuka současně.
Hračka je také dobrým tréninkem postřehu, soustředění, logického myšlení a asociací.
Balení obsahuje: 28 početních motivů a zadání na 14 tabulkách, stírací fix s houbičkou na koncovce, český a slovenský návod
  • 9. 11. 2021, 23:51

  • Zobrazení

    230

  • Oblíbené

    1

Kategorie