Zobrazit přihlášovací formulář

ZÁCPA V TĚHOTENSTVÍ? JE TU POMOC - EMULIPS ANÝZ

Administrace

ZÁCPA V TĚHOTENSTVÍ? JE TU POMOC - EMULIPS ANÝZ

318 Kč 375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 50 Kč
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Chcete prožít spokojené těhotenství? Cítit se dobře? Neprožívat problémy, které těhotenství může přinést jako je zácpa, těhotenská cukrovka a přitom jíst normálně? Nechcete přibrat zbytečné kilogramy? Chcete mít po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZÁCPA V TĚHOTENSTVÍ? JE TU POMOC - EMULIPS ANÝZ

318 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Chcete prožít spokojené těhotenství? Cítit se dobře? Neprožívat problémy, které těhotenství může přinést jako je zácpa, těhotenská cukrovka a přitom jíst normálně? Nechcete přibrat zbytečné kilogramy? Chcete mít po porodu dostatek mlíčka?

Vyzkoušejte anýzový emulips. Je to 100% přírodní výrobek, upravuje zažívání, trávení, vyprazdňování, ale také cukr v krvy, cholesterol, krevní tlak a po porodu podporuje tvorbu mateřského mlíčka a pomáhá miminku od koliky, kakže budete mít naprosto spokojené miminko. Díky Omega 3 nenasyceným mastných kyselinám také podpoří rozvoj nervové soustavy a mozku dítě už v prenatálním stádiu.

1 balení = 100 dávek - vydrží na 1-3 měsíce!

Po registraci sleva 40-50%. Informace u mě.

Zkušenosti mých zákazníků:

Musím uznat, že zažívání je o hodně lepší i pravidelnější. Navíc se momentálně(i v těch vedrech) cítím nejlíp za celé těhotenství. Dokonce musím říct že se mi upravil cukr v krvi, ikdyž jsem žádnou dietu nedržela, takže ve výsledku jsem nadmíru spokojená:-). Ještě uvidím účinky na prckovi, doufám že už brzy. (Irena V., Frýdek-Místek)

Lukášek pěkně kaká sám-akorát sem tam mu ještě musím pomoct,ale je to velký obrat,řekla bych tak o 90%.Já teď už nechodím jen jednou za den na záchod,ale někdy jdu aj 4x za den a to je u mě co říct.Děkujeme moc. (Jana M., Ladná)
  • 15. 11. 2019, 11:31

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie