Zobrazit přihlášovací formulář

Půjčím,SLAVNOSTNÍ SVÁTEČNÍ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKA

Administrace

Půjčím,SLAVNOSTNÍ SVÁTEČNÍ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKA

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Půjčím šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události ...jsou ve velikosti 116 ale dají se obléct i vyšší 4leté holčičce tzn.vel.4-6let.. Šatičky jsou dovozeny z UK, zn.Debenhams.Jsou v bílé barvě-ne zářivě...spíš do krémova,zdobené korálky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Půjčím,SLAVNOSTNÍ SVÁTEČNÍ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKA

250 Kč
  • Popis zboží
Půjčím šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události ...jsou ve velikosti 116 ale dají se obléct i vyšší 4leté holčičce tzn.vel.4-6let.. Šatičky jsou dovozeny z UK, zn.Debenhams.Jsou v bílé barvě-ne zářivě...spíš do krémova,zdobené korálky-perličkami v pase,podšité,zapínají se na lesklé knoflíky ..díky třem vrstvám je sukýnka bohatá a navíc je kanýrková a to působí nááádherný bohatým dojmem!
Šatičky se půjčují bez trička s krátkým rukávkem co má dcera na fotu!
K šatičkám mohu zdarma půjčit bílé silonky a sponečky do vlásků ve tvaru růžiček-pokud již nebudou tyto věci zamluvené ráda zapůjčím k šatičkám :-))) viz. album PŮJČÍM SLAVNOSTNÍ ŠATY.

REZERVACE:


ROZMĚRY:
Celková délka šatiček je od ramene: 83-85cm delší vzadu!
šířka pod průramky max.:33cm-stahují se mašlí takže kráásně sedí!

Záloha v případě půjčení šatiček je 800,-. Půjčovné je 250,- na 3 dny. Půjčovné a poštovné se od zálohy odečítá a zbytek peněz pošlu zpět na účet ihned po návratu šatiček ke mě. Šaty se musí posílat na podací lístek jako doporučený dopis! Půjčovné se počítá tak že potřebujete šaty např.na pátek 24.8.2018 takže si je rezervujete na tento datum,já Vám je pošlu skoro s týdenním předstihem aby byla jistota že v čas dojdou..a vy mi je (neprané) pošlete zpět hned 26.8.2018 a tím se dodrží ta doba půjčovného 3dny!
ČIŠTĚNÍ ŠATŮ PO AKCI JE JIŽ V CENĚ!

Když uděláte někde flek-informujte mě! Samozřejmě si šatičky budu prát sama-takže jen v příp.nějakého poškození se domluvíme na náhradě...stav šatiček před odesláním si vždy poznamenám tak se nemusíte bát že by jste příp.platili za nějakou skrytou vadu kterou jste neudělali!!!!
  • 24. 2. 2020, 7:45

  • Zobrazení

    3 739

  • Oblíbené

    1

Kategorie