Zobrazit přihlášovací formulář

Žirafa Amina

Administrace

Žirafa Amina

199 Kč 219 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Popis od výrobce" Naše roztomilá žirafa je vyrobena z jemného pestrobarevného sametu. Na krku má dvě cinkající kousátka, na ocase barevné střapce a natahovací nožky. V kopýtkách je ukryto pískátko, šustítko, rolnička a hmatka pro rozvoj sluchu a hmatu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Žirafa Amina

199 Kč
Koupit
Popis od výrobce"
Naše roztomilá žirafa je vyrobena z jemného pestrobarevného sametu.

Na krku má dvě cinkající kousátka, na ocase barevné střapce a natahovací nožky. V kopýtkách je ukryto pískátko, šustítko, rolnička a hmatka pro rozvoj sluchu a hmatu. Ve své hlavičce má žirafa pískátko.

Jasné a pestré barvy, stejně jako černobílé kontrastní vzory stimulují zrak. Charakteristický tvar očí žirafy využívající efektu upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.

Díky novému Lamaze klipu hračku připevníte na dětskou postýlku, či stříšku kočárku stejně snadno jako např. na nákupní vozík nebo k přenosné autosedačce.

Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček. U kousátek je použit pouze etylenvinylacetát (EVA). U hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.
Žirafka je ve výborném stavu, minimálně hraná.
  • 17. 5. 2012, 15:05

  • Zobrazení

    312

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dřevěný houpací koník
Panenka Emilka
Jezdící beruška
Tahací housenka
FISHER PRICE

Tahací housenka

Zahradní cirkus Lamaze
Záhadný uzel
Spirála
NATTOU

Spirála

Aktivní odstrkovadlo chodítko
Chobotnice Lamaze
Mikina s jahůdkou
Teplá vesta
128
REBEL

Teplá vesta

Vyšívané rifle

Kategorie