Zobrazit přihlášovací formulář

Jezdík na tyči - Strkadlo Krtek (Detoa)

Administrace

Jezdík na tyči - Strkadlo Krtek (Detoa)

439 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Krteček se při pohybu otáčí ze strany na stranu a cinká rolničkami. Vyrobeno z kvalitního dřeva. Kolečka jsou opatřena gumovým kroužkem proti prokluzu při jízdě na hladkém povrchu. Hračka je vhodná pro děti již od 1 roku. Tyč je k hračce připevněna na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jezdík na tyči - Strkadlo Krtek (Detoa)

439 Kč
  • Popis zboží
Krteček se při pohybu otáčí ze strany na stranu a cinká rolničkami. Vyrobeno z kvalitního dřeva. Kolečka jsou opatřena gumovým kroužkem proti prokluzu při jízdě na hladkém povrchu. Hračka je vhodná pro děti již od 1 roku. Tyč je k hračce připevněna na pevno. Rozměr krtečka je cca 15x15x7cm.

U tohoto výrobku byly použity pouze vysoce kvalitní materiály a bezpečné barvy, které odpovídají evropské normě EN71. Splňuje všechny normy EU. Výrobek je zdravotně nezávadný.



Hračky Detoa navazují na více než 100letou tradici výroby dřevěných hraček a dřevěných korálků uprostřed Jizerských hor. První výrobky putovaly k zákazníkům již okolo roku 1895. Mnoho hraček, které spatřily světlo světa ve firmě Detoa za posledních 100 let, patří mezi kultovní hračky, které dodnes kopíruje celý svět. Hračky Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání.
  • Značka

    DETOA

  • Rozměry

    Dřevěný jezdík s krtečkem. Délka: 54cm Věk: 1+

  • 10. 5. 2022, 8:29

  • Zobrazení

    472

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie