Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha Maxim - Ovál, 25 dílů

Administrace

Vláčkodráha Maxim - Ovál, 25 dílů

469 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Jednoduchý set pro začínající inženýry. V téhle malé vesničce, kterou vláček projíždí, můžete potkat zvířátka, městskou radnici a železniční most, po kterém si to mašinky náramně užívají. Sestava obsahuje: 1x 15cm kolej, 1x 15cm kolej s obloukem, 8x…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha Maxim - Ovál, 25 dílů

469 Kč
  • Popis zboží
Jednoduchý set pro začínající inženýry. V téhle malé vesničce, kterou vláček projíždí, můžete potkat zvířátka, městskou radnici a železniční most, po kterém si to mašinky náramně užívají.

Sestava obsahuje:

1x 15cm kolej, 1x 15cm kolej s obloukem, 8x dlouhou kruhovou kolej, 1x mašinku, 3x vagonek, 3x značku, 2x budovu, 2x stromeček, 2x zvířátko

Splňuje všechny normy EU. Vláčkodráhy a doplňky Maxim lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu - Woody, Brio, Bino, Heros, Thomas, Woto, Ikea apod.



Společnost MAXIM Enterprise, Inc. je mezinárodní výrobce specializující se na výrobu dřevěných hraček. Hračky této společnosti jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou, bezpečností a splňují veškerá kritéria. Již déle než 25 let pracuje společnost Maxim na tom, aby mohla nabídnout hračky vysoké kvality a cenově dostupné pro každého. Společnost Maxim je jedničkou v prodeji dřevěných hraček na trhu v USA a Kanadě.
  • Značka

    MAXIM

  • Rozměry

    Dřevěná menší vláčkodráha. Rozměr po sestavení: 60x46cm Počet dílků: 25ks Věk: 3+

  • 24. 5. 2022, 13:29

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie