Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS - HUBNUTÍ BEZ NÁMAHY A HLADOVĚNÍ

Administrace

EMULIPS - HUBNUTÍ BEZ NÁMAHY A HLADOVĚNÍ

318 Kč 375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Chcete zhubnout, ale nechcete držet žádné drastické diety? Cvičíte, ale přesto úbytek na váze není podle Vašich představ? Zapomeňte na diety, hubněte zdravě! Emulips upraví metabolismus tuků, naučí Vaše tělo s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS - HUBNUTÍ BEZ NÁMAHY A HLADOVĚNÍ

318 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Chcete zhubnout, ale nechcete držet žádné drastické diety? Cvičíte, ale přesto úbytek na váze není podle Vašich představ?

Zapomeňte na diety, hubněte zdravě! Emulips upraví metabolismus tuků, naučí Vaše tělo s tuky správně zacházet a tím Vaše tělo správně nastartuje! Nejde o žádný zázrak. Ale je prokázáno, že špatný metabolismus je velmi častým důvodem přibírání na váze. Proto upravení metabolismu je základem pro Vaše hubnutí.

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol atd. Mohou užívat i kojící maminky, emulips anýz navíc podporuje tvorbu mateřského mléka, napomáhá miminkům od koliky.


1 balení = 100 dávek – vydrží AŽ NA 3 MĚSÍCE

Vyberte si svou oblíbenou příchuť: natur, citrón, vanilka, anýz

PO REGISTRACI SLEVA 40-50%

A jak funguje v praxi?

Zde některé z výsledků spokojených zákazníků:

Emulips na pocit plného žaludku

Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)

Emulips pro žlučníkáře

V současné době již neužívám emulips. Dobrala jsem ho, ale byla jsem s ním spokojena. Vůbec jsem neměla problém se žlučníkem a po jedné lahvičce jsem shodila jsem celkem 7 kg. (Monika M., Janovice nad Úhlavou)
  • 14. 11. 2019, 22:45

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie