Zobrazit přihlášovací formulář

Sluneční soustava noční světlo

Administrace

Sluneční soustava noční světlo

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 27 uživatelů
Doprava: od 75 Kč
Nádherná dekorace a učební pomůcka.Hračka vyhlášená jako jedna z 12ti nejlépe prodávaných v roce 2009 v USA!!! Hvězdná obloha a vesmír - mystérium, které fascinuje člověka v každém věku kam až paměť sahá. Je zvláštní, že mnoho dětí se chce stát…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sluneční soustava noční světlo

999 Kč
  • Popis zboží
Nádherná dekorace a učební pomůcka.Hračka vyhlášená jako jedna z 12ti nejlépe prodávaných v roce 2009 v USA!!! Hvězdná obloha a vesmír - mystérium, které fascinuje člověka v každém věku kam až paměť sahá. Je zvláštní, že mnoho dětí se chce stát astronautem, malují rakety letící na měsíc a vůbec je láká tajemství vesmíru. Už proto je snem většiny dětí mít kousek vesmíru ve svém pokoji, ať už to jsou hvězdy na stropě nebo plyšový Měsíc a Sluníčko.rnTato úžasná edukativní hračka a dekorace umožní sledovat a studovat naši Sluneční soustavu a to dokonce v pohybu. Stačí pomocí dálkového ovládání spustit mechanismus a planety začnou obíhat kolem Slunce. Planety rotují různými rychlostni, aby bylo dosaženo maximální věrnosti vzhledem ke skutečnému modelu naší sluneční soustavy. Planety jsou zavěšeny pomocí tenkých ocelových drátů na dvou prstencích hlavního strojku a každý z nich obíhá jinou rychlostí. Spuštění a vypnutí rotace se ovládá pomocí dálkového ovládání nebo se soustava sama vypne po 20ti minutách.rnSlunce svítí žlutě pomocí LED diod slabší intenzitou, aby mohlo plnit funkci příjemného a praktického nočního světla.rnLED diody jsou teoreticky nezničitelné, takže nehrozí časté výměny žárovky (jako u jiných svítících hraček) a hlavní výhodou LED diod je jejich nízká spotřeba energie, ke které v nemalé míře přispívá i automatické vypínání po 20ti minutách. Baterie vám proto vydrží velmi dlouho.Vaše děti se do této Sluneční soustavy zamilují hned jak ji uvidí.
Technický popis:
Sluneční soustava s osmi plně vybarvenými planetami.Dvě nezávislé rychlosti obíhání planet (vnitřní a vnější planety).Slunce je osvětlené pomocí LED technologie (žádné praskající žárovky!
  • 28. 1. 2020, 14:49

  • Zobrazení

    963

  • Oblíbené

    0

Kategorie