Zobrazit přihlášovací formulář

JAK dostat POČÍTAČ na lopatky

Administrace

JAK dostat POČÍTAČ na lopatky

40 Kč
Doposud žádný zájemce
Jak dostat počítač na lopatky? Naučná publikace určená pro čtenáře, kteří dosud s počítačem nepřišli do styku, nebo s ním mají jen minimální zkušenosti, a chtějí se co nejrychleji seznámit s tím nejdůležitějším, co budou potřebovat. Autor knihy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

JAK dostat POČÍTAČ na lopatky

40 Kč
Koupit
Jak dostat počítač na lopatky?
Naučná publikace určená pro čtenáře, kteří dosud s počítačem nepřišli do styku, nebo s ním mají jen minimální zkušenosti, a chtějí se co nejrychleji seznámit s tím nejdůležitějším, co budou potřebovat.

Autor knihy prožil nesčetně hodin ve společnosti lidí, kteří projevili touhu odhalit tajemství počítače. Své zkušenosti z kurzů i vyučování na střední škole se pokusil přenést do této příručky. Dobře ví, kde začátečníky tlačí bota, co jim jde nejhůře, co je pro ně úplně neprůchodné a hlavně, co je pro budoucí praxi nejdůležitější. Čtenář se nemusí obávat žádných odborných termínů. Autor se snažil výklad přizpůsobit naprostému laikovi, který s počítačem přichází do kontaktu poprvé. Kniha je rozdělena do šesti kapitol.

První kapitola (Kupujeme počítač) je věnována především hardwaru. Čtenáři je předložen inzerát na počítač, právě takový, s jakým se může kdykoli setkat v tisku. Nesrozumitelné šifry se během četby této kapitoly objasní natolik, aby i laik pochopil, co a k čemu je. Současně je nenásilně popisována funkce jednotlivých dílů počítače, zejména pak těch, jejichž znalost je nezbytná pro úspěšnou práci s počítačem.

V druhé kapitole (Uvádíme počítač do provozu) se čtenáři dostane doporučení co podniknout s novým počítačem, jak jej spustit, vypnout, jak o něj pečovat, aby mu co nejdéle sloužil.

Třetí kapitola (Zápas s počítačem pokračuje) pomáhá čtenáři ve chvílích kdy poprvé sedí sám před spuštěným počítačem a neví, co vlastně smí udělat, aby něčemu neublížil. Proto se zde čtenář učí základním úkonům při práci s myší a klávesnicí. Je uveden do světa operačního systému Windows. Nechybí zde samozřejmě seznámení se základními typy ok
  • 19. 4. 2024, 21:25

  • Zobrazení

    434

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Stolní POČÍTAČ * kompletní !
Encyklopedie do kapsy * John Farndon
ČTVEREČKY na aktovku + kapsička ZDARMA !
10 x papírový KOTOUČEK za 1 cenu !
Pokladní tiskárna EPSON TM-T20
Jak na počítač
ZyXEL Desktop Ethernet Switch ES-105E
Cizojazyčné rozhovory

Kategorie