Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné letní bílé šaty od NEXTU....

Administrace

Nádherné letní bílé šaty od NEXTU....

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 11. 5.
Doprava: od 60 Kč
Nádherné bílé šatičky zn. NEXT OUTLET...... Šaty jsou nové, s visačkou.. Moc hezký letní příjemný kousek... .. Občas může být povytažená nějaká ta nitka a nebo párlý šev...jedná se o OUTLET.... Materiál vně 100% viskoza. Na šatičkách jsou místy flíčky a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné letní bílé šaty od NEXTU....

299 Kč
  • Popis zboží
Nádherné bílé šatičky zn. NEXT OUTLET...... Šaty jsou nové, s visačkou.. Moc hezký letní příjemný kousek... .. Občas může být povytažená nějaká ta nitka a nebo párlý šev...jedná se o OUTLET.... Materiál vně 100% viskoza. Na šatičkách jsou místy flíčky a dole na spodním lemu větší fleky, které jsou od přesunů zboží a nejspíše půjdou vyprat, upozorňuji na to... U výstřihu je cca 0,5cm dírka, jehla s nití to jistě spraví..
Velikost uvedena 12/EUR40, pro jistotu přidávám míry, tak maminky měřte: průramky 2x 48-52 cm, šířka pas 2x 42cm, boky 2x 52 cm, celková délka cca 83 cm....
Maminky v případě potřeby není problém počkat s platbou do mateřské ....
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
Tento účet je propojený s účtem, který má ID 408198, oba účty jsou vlastněny stejnou osobou. Je možnost objednávat věci u obou účtů a ušetřit tak za poštovné.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    40

  • 30. 4. 2018, 21:54

  • Zobrazení

    786

  • Oblíbené

    1

Kategorie