Zobrazit přihlášovací formulář

Hudba - Guiro, Sada 2ks

Administrace

Hudba - Guiro, Sada 2ks

225 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Guiro je původem indiánský nástroj, který byl vyroben z vydlabané tykve se zářezi na jejím povrchu. Naše Guiro, někdy nazývané i Guero je vyrobeno ze dřeva. Uvnitř nástroje jsou chrastící kuličky. Guiro svým zvukem skvěle podpoří jakoukoli hudební show.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hudba - Guiro, Sada 2ks

225 Kč
  • Popis zboží
Guiro je původem indiánský nástroj, který byl vyroben z vydlabané tykve se zářezi na jejím povrchu. Naše Guiro, někdy nazývané i Guero je vyrobeno ze dřeva. Uvnitř nástroje jsou chrastící kuličky. Guiro svým zvukem skvěle podpoří jakoukoli hudební show. Navíc rozvíjí cit pro rytmus a hudbu. Hraje se na něm třemi způsoby, štěrkáním, poklepáváním nebo třením. Máte tedy defakto tři nástroje, tři zvuky, v jednom nástroji. V sadě jsou dva kusy, takže mohou hrát současně až dvě děti, nebo dítě s rodičem.

Sada obsahuje dva dřevěné hudební špalky - guira a dvě paličky.

Splňuje všechny normy EU.



Pod německou značkou Legler OHG jsou zastoupeny dřevěné hračky, dřevěné výrobky a dekorační předměty. Dřevěné hračky se zaměřují na didaktický a motorický rozvoj dítěte. Legler OHG působí na trhu v Evropě od roku 1988 a klade velký důraz vedle vysoké kvality také na bezpečnost. Všechny hračky jsou vyráběny podle evropské normy o bezpečnosti hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuté pro dřevěné hračky a jsou odolné proti slinám dítěte. Dřevo, které se používá na výrobu hraček, většinou pochází od společností podnikajících v oblasti zalesňování nebo opětovného zalesnění.
  • Značka

    LEGLER

  • Rozměry

    Dřevěné perkusní hudební nástroje Guiro. Cena je za 2ks. Rozměr: 14x5x5cm Věk: 3+

  • 17. 5. 2022, 9:14

  • Zobrazení

    383

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie