Zobrazit přihlášovací formulář

OSIS+ FLATLINER Sérum pro žehlení vlasů 200ml

Administrace

OSIS+ FLATLINER Sérum pro žehlení vlasů 200ml

229 Kč
Zaujalo 17 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sérum pro žehlení vlasů obsahuje složky odolné vůči teplotám do 200 °C. Pomáhá dosáhnout výrazně rovné a uhlazené účesy, které vydrží až o 30 % delší dobu! Narovnejte své vlny! Vyzkoušejte novinku OSiS Flatliner iron serum – Sérum pro žehlení vlasů.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OSIS+ FLATLINER Sérum pro žehlení vlasů 200ml

229 Kč
Koupit
Sérum pro žehlení vlasů obsahuje složky odolné vůči teplotám do 200 °C. Pomáhá dosáhnout výrazně rovné a uhlazené účesy, které vydrží až o 30 % delší dobu!

Narovnejte své vlny!

Vyzkoušejte novinku OSiS Flatliner iron serum – Sérum pro žehlení vlasů. Díky jedinečné patentované receptuře Vám můžeme zaručit, že toto sérum je jediné, které je absolutně odolné vůči vysoké teplotě!

Účinky: vyvinuté pro použití s narovnávací žehličkou na vlasyobsahuje ingredience odolné vůči teplotě do 200°Cspeciální ochrana vlhkosti vlasů umožňuje dosáhnout o 30% déle trvající výsledekdokonalá ochrana vlasů proti nepříznivým účinkům tepla při žehlení vlasů.

Jak používat:

Aplikace na suché vlasy - vhodné pro vlnité/středně silné vlasy. Vlasy umyjte, vysušte a nastříkejte na ně sérum OSiS Flatliner. Pro optimální výsledek naneste přípravek na jednotlivé partie vlasů před použitím narovnávací žehličky.

Aplikace na vlhké vlasy -vhodné pro vlnité /silné vlasy. Vlasy umyjte, nastříkejte na ně sérum OSIS Flatliner rovnoměrně po celé hlavě, poté vysušte a použijte narovnávací žehličku.

Kombinovaná aplikace – vhodné pro velmi vlnité /velmi silné vlasy. Vlasy umyjte, nastříkejte na ně sérum OSIS Flatliner rovnoměrně po celé hlavě, poté vysušte a znovu nastříkejte sérum OSIS Flatliner, pak vlasy vyžehlete.

Extra tip:když budete chtít vytvořit u kořínků vlasů dodatečný objem, použijte narovnávací žehličku až od určité vzdálenosti od kořínků, abyste jim ponechali prostor . Ten samý postup můžete použít i pro vlasové konečky.
  • 20. 8. 2018, 20:30

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Osis + Boho Rebel Dark Dry Shampoo 300 ml
OSIS + THRILL - vláknitá guma 3 - 100ml
Osis Glamination Strong Glossy Holdspray 200 ml
Osis + Session silný rychleschnoucí sprej
Osis Glamination Light Glossy Spray 200 ml. sprej
OSIS + GRIP-3 Mousse super silná pěna 200m
Osis Glamination Smooth Polish Elixír 75 ml
Osis Glamination Plumping Shine Mousse 200 ml
OSIS SPARKLER Shine Spray pro lesk - 300ml
OSIS + DUST IT Matující pudr 10g
OSIS + Matující guma Mess Up matující guma 100 ml
Osis + Body Me - Serum pro objem 150 ml.

Kategorie