Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské hřiště Variant B skluzavka + doprava zdarma

Administrace

Dětské hřiště Variant B skluzavka + doprava zdarma

20 308 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Dětský domeček VARIANT 150 B skluzavka 2,9m, doprava zdarma - ČESKÝ VÝROBEK Tato sestava je vytvořena z tlakově impregnovaných hoblovaných profilů, které zabezpečují této sestavě dlouholetou životnost. Jednotlivé díly jsou předvrtané pro jednoduchou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 7. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské hřiště Variant B skluzavka + doprava zdarma

20 308 Kč
  • Popis zboží
Dětský domeček VARIANT 150 B
skluzavka 2,9m, doprava zdarma - ČESKÝ VÝROBEK
Tato sestava je vytvořena z tlakově impregnovaných hoblovaných profilů, které zabezpečují této sestavě dlouholetou životnost. Jednotlivé díly jsou předvrtané pro jednoduchou montáž. Podlaha 18mm a nosné hranoly 9x9cm. Střecha z frézovaných střešních profilů. Pískoviště pod sestavou 135x135cm s masivním sedákem. Součástí dodávky je stěna s horolezeckými kameny a šplhací tyč.

V ceně je zahrnuta skluzavka 2,9m - vyrobená tlakovým vstřikováním plastu do forem + samolepky na skluzavku. Jelikož máme vyzkoušenou její pevnost a kvalitu, prodloužili jsme její záruku na 7 let. Nosnost skluzavky je 100kg a na zimu jí není potřeba uschovávat. Možno vybrat z provedení:modrá, žlutá, zelená, červená. Na druhou stranu visutého trámu lze upevnit šplhací tyč (je součástí dodávky).


Jednoduchá montáž (po dohodě je možné zajistit kvalifikovanou montáž odborníky).
Materiál:
DŘEVO - Masivní mimostředové smrkové dřevo (nepraská od jádra). Použité dřevo na nosné konstrukce je tlakově impregnované hnědou impregnací. Podesta pod domek je vyrobena z tlakově impregnovaných hoblovaných profilů (rozměr hranolu 9x9cm). Střešní profily 18mm.
PLASTY - Testované plasty s UV filtrem (menší blednutí barev), celoprobarevné bez toxických látek. Veškeré plasty jsou mrazuvzdorné a není je třeba přes zimu ukrývat.
KOV + SPOJOVACÍ MATERIÁL - Panty k oknům a dveřím (zinkované). Dveře se zárubněmi a okna s rámem.
  • Rozměry

    Výška sestavy: 305 cm Výška podstavce: 150 cm Hmotnost stavby: 200 kg Nutný volný prostor: 200x450 cm Počet uživatelů max.: 4 děti Rozměr sestavy: 135x135 cm Tloušťka prken: 18 mm Určeno pro věk: od 3 let

  • 9. 5. 2019, 14:26

  • Zobrazení

    156

  • Oblíbené

    1

Kategorie