Zobrazit přihlášovací formulář

Formička na bělení zubů se silikonem

Administrace

Formička na bělení zubů se silikonem

140 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 28 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
plastová forma na spodní i horní zuby se silikonem, do kterých vtlačíte tvar Vašich zubů usnadňuje bělení zubů, 1. Vypláchněte, vyčistěte a vysušte oblouk s bílým silikonovým otiskem. (to pro případ, že byste ji použila opakovaně, při prvním použití je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 5. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Formička na bělení zubů se silikonem

140 Kč
  • Popis zboží
plastová forma na spodní i horní zuby se silikonem, do kterých vtlačíte tvar Vašich zubů
usnadňuje bělení zubů, 1. Vypláchněte, vyčistěte a vysušte oblouk s bílým silikonovým otiskem. (to pro případ, že byste ji použila opakovaně, při prvním použití je čistá a nemusí se oplachovat)

2. Umístěte obouk do úst do pohodlné polohy pro kousání a ujistěte se, že jsou zuby zarovnány přibližně uprostřed bílého silikonového otiskovacího materiálu.

3. Pečlivě utěsněte silikonový otiskovací materiál na horním i dolním oblouku; pokud se nepodaří dosáhnout uspokojivého výsledku, silikonový materiál můžete znovu dát do původního tvaru a můžete tak učinit tolikrát, kolikrát budete chtít, dokud nedosáhnete uspokojivého výsledku.

4. Mějte zuby vtisknuté do silikonu a zatlačte oblouk (spolu se silikonem) dovnitř cca 2 mm až 3 mm, abyste vytvořili prostory pro gel na bělení zubů. Zkuste se ujistit, že je dosaženo rovnoměrné vzdálenosti mezi materiálem pro otisky a zuby, která má být bělená; můžete provést úpravy opětovným vytažením a přesouváním otiskového materiálu.

Pak ji používáte na zuby, na kterých máte nanesený gel,aby Vám nestékal a aby se Vám nedostalo příliš slin na zuby.
Já bych to moc nehrotila, prostě dát tu formičku s gelem do úst, cca na prostředek , skousnout, trochu přitlačit - myslím, že 2-3 mm je příliš, gelu pak stačí mít na zubech opravdu tenkou vrstvičku, pak naneste gel (ty mám také v prodeji, kdybyste neměla, nebo kdybyste měla málo) nasaďte formičku se silikonem a nechte působit dle návodu u gelu.
  • 7. 7. 2019, 22:33

  • Zobrazení

    335

  • Oblíbené

    0

Kategorie