Zobrazit přihlášovací formulář

Novinka od Lancome! Řasenka Hypnose Doll Eyes

Administrace

Novinka od Lancome! Řasenka Hypnose Doll Eyes

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 46 uživatelů
Rezervace
Doprava: od 65 Kč
Nová řasenka od Lancôme Hypnose Doll Eyes - Řasy jako panenka! O kvalitách řasenek z řady Hypnôse vás nikdo nemusí dlouho přesvědčovat. Stačí, když řekne, že se na světě každé 4 minuty prodá jeden její kus. Kam se prodej vyšplhá po uvedení nového člena…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Novinka od Lancome! Řasenka Hypnose Doll Eyes

169 Kč
  • Popis zboží
Nová řasenka od Lancôme Hypnose Doll Eyes - Řasy jako panenka!

O kvalitách řasenek z řady Hypnôse vás nikdo nemusí dlouho přesvědčovat. Stačí, když řekne, že se na světě každé 4 minuty prodá jeden její kus. Kam se prodej vyšplhá po uvedení nového člena úspěšné rodiny Hypnôse Doll Eyes, si netroufáme odhadnout.
Hypnôse Doll Eyes totiž uspokojí i ty nejnáročnější. Dokáže vytvořit panenkovsky dlouhé a oddělené řasy. Má nové unikátní složení s nylonem a polymery a speciálně vyvinutý kartáček. Na něm se v laboratořích Lancôme pracovalo celých sedm let. Zvládne prodloužit a natočit i ty nejkratší řasy ve vnějším a vnitřním koutku oka.

Nová Hypnôse Doll Eyes jde ale ještě dál – je totiž první řasenkou s jemnou (samozřejmě hypoalergenní) vůní květin a čerstvé trávy. Líčení očí tak z každodenní ranní povinnosti povyšuje na příjemný provoněný zážitek. Při nanášení řasenky si totiž budete užívat vůni rozkvetlé letní louky. Zvládne tohle v osm hodin ráno ve vaší koupelně nějaké jiné líčidlo?

Velikost: 4ml

Odstín: 01 černá
  • 14. 1. 2023, 6:36

  • Zobrazení

    637

  • Oblíbené

    1

Kategorie