Zobrazit přihlášovací formulář

Puzzle muzikální - Domácí zvířata, žluté, 6ks

Administrace

Puzzle muzikální - Domácí zvířata, žluté, 6ks

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 59 Kč
Jak dítěti lepe vysvětlit "Jak dělá pejsek? A jak kočička?" Prostě tak, že dítě může samo zjistit pouhým dotykem na zvířátko, jak že dělá. Kromě toho zde opět trénuje vkládání tvarů zvířátek do vyseknutých forem. Rozvijí schopnost logického myšlení na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puzzle muzikální - Domácí zvířata, žluté, 6ks

299 Kč
  • Popis zboží
Jak dítěti lepe vysvětlit "Jak dělá pejsek? A jak kočička?" Prostě tak, že dítě může samo zjistit pouhým dotykem na zvířátko, jak že dělá. Kromě toho zde opět trénuje vkládání tvarů zvířátek do vyseknutých forem. Rozvijí schopnost logického myšlení na několika úrovních. Dítě se učí pojmenovávat a poznávat jednotlivé obrázky, učí se i umísťovat je do otvorů jim odpovídajícím.
Splňuje všechny normy EU.



Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice, která má dlouholetou tradici ve výrobě dřevěných hraček. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.
  • Značka

    WOODY

  • Rozměry

    Dřevěné vkládací puzzle se zvuky zvířat. 6ks obrázků s úchyty. Rozměr: 31x22x2cm Věk: 3+

  • 31. 5. 2020, 22:15

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie