Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné elegantní šaty

Administrace

Krásné elegantní šaty

150 Kč 650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám tyto krásné tmavěčerné šaty, šité na míru u švadleny, příjemný materiál, ozdobné vyšívání na horní části korzetu a na dolní části korzetu, dolní část vpředu je šitá do špičky, vzaté na sebe snad 2x, sukně se skládá ze tří dílů z toho jeden má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 12. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné elegantní šaty

150 Kč
  • Popis zboží
Prodám tyto krásné tmavěčerné šaty, šité na míru u švadleny, příjemný materiál, ozdobné vyšívání na horní části korzetu a na dolní části korzetu, dolní část vpředu je šitá do špičky, vzaté na sebe snad 2x, sukně se skládá ze tří dílů z toho jeden má dvojitou spodničku, zapínání po straně na zip.
Potřebovaly by vyprat, ale raději jsem je neprala kvůli spodničce, v horní levé části korzetu je malý bílý flíček (ale je to zřejmě od antiperspirantu), mělo by to jít vyprat, ale nezkoušela jsem to a na jedné spodničce je lehce vyvlíknutá strunka, ale půjde to snadno doma spravit, jinak bez vad.
Vel. je zřejmě 38 (ale opravdu měřte). Ramínka jsou našitá napevno, nejsou nastavitelná.
Korzet není vystužen, je normálně látkový. Pro menší prsa.
Celková délka i s ramínky 89,8cm, délka samotné sukně 43,5cm, délka samotných ramínek 14cm. Délka samotného korzetu zadní díl 34,2cm, délka korzetu od horní kulaté části u prsou dolů 37,2cm, délka korzetu od výstřihu ke špičce korzetu u sukně 37,8cm, pas2x34,3cm, boky2x37,5cm, prsa2x41,5cm,délka zipu 31,5cm.
  • Velikost

    38

  • 20. 1. 2019, 13:26

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    1

Kategorie