Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový balíček pro muže - přírodní mýdla

Administrace

Dárkový balíček pro muže - přírodní mýdla

359 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Tento nádherně sladěný balíček potěší každého moderního muže. Obsahuje 2 velká mýdla (natural, rozmarýna nebo eukalyptus - dle aktuální nabídky), ručník s logem KOSSUTH (tmavý), pilník a 2 malá mýdla - dle aktuální nabídky. Mýdlo Natural Přírodní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový balíček pro muže - přírodní mýdla

359 Kč
  • Popis zboží
Tento nádherně sladěný balíček potěší každého moderního muže. Obsahuje 2 velká mýdla (natural, rozmarýna nebo eukalyptus - dle aktuální nabídky), ručník s logem KOSSUTH (tmavý), pilník a 2 malá mýdla - dle aktuální nabídky.

Mýdlo Natural
Přírodní mýdlo Natural. Toto mýdlo je vyrobeno pouze z rostlinných olejů, neobsahuje žádný esenciální olej ani byliny. Je vhodný pro všechny typy pleti, zvláště pro velmi jemnou a přecitlivělou pleť, která nesnese jiné přípravky.

Mýdlo Rozmarýna
Rozmarýnové mýdlo doporučujeme pro prokrvení pokožky a na revmatismus, kvůli obsahu kafru. Rozmarýn se používá k hojení ran, pohmožděnin a namožení svalů. Podporuje krevní oběh a zmírňuje bolest. Posiluje koncentraci a má silné dezinfekční účinky proti bakteriím. Kousky rozmarýnu napomáhají peelingovému čištění. Používá se k ošetření nečisté, především mastné pleti.

Mýdlo Eukalyptus
Eukalyptus je vyhledáván pro své antiseptické vlastnosti. Prokrvuje a zahřívá pokožku, zmírňuje bolesti kloubů a svalů. Má též protizánětlivé a tonizační vlastnosti. Vhodný pro všechny typy pleti.
  • 11. 12. 2013, 21:33

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie