Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový balíček pro ženy - přírodní mýdla

Administrace

Dárkový balíček pro ženy - přírodní mýdla

359 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Tento nádherný voňavý balíček potěší nejen oko, ale i smysly každé ženy. Obsah balíčku: 2 velká mýdla (Listea Cubeba & Měsíček a Skořice), ručník růžový s logem KOSSUTH, pemza ve tvaru srdce, 2 malá mýdla - dle aktuální nabídky. Mýdlo Listea Cubeba &…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový balíček pro ženy - přírodní mýdla

359 Kč
  • Popis zboží
Tento nádherný voňavý balíček potěší nejen oko, ale i smysly každé ženy. Obsah balíčku: 2 velká mýdla (Listea Cubeba & Měsíček a Skořice), ručník růžový s logem KOSSUTH, pemza ve tvaru srdce, 2 malá mýdla - dle aktuální nabídky.

Mýdlo Listea Cubeba & Měšíček
Litsea cubeba s přidaným měsíčkem lékařským. Litsea Cubeba má antidepresivní a antiseptické účinky, podporuje koncentraci, pomáhá proti stresu a únavě, zanechává dlouhotrvající příjemnou vůni. Měsíček lékařský působí proti kožním problémům a při virových a bakteriálních infekcích. Měkké drobné částečky napomáhají velmi šetrnému odlupování odumřelé kůže a prokrvení pokožky. Vhodný na suchou pleť.

Mýdlo Skořice
Skořice je vyhledávána pro své antiseptické vlastnosti. Taktéž má účinky stimulační a povzbuzující. Prohřívá pokožku a malé částečky skořice pomáhají odstraňovat odumřelou kůži. Vhodný při celulitidě a taktéž při potížích s pohybovým aparátem. U velmi citlivých osob nutno vyzkoušet. Vhodný pro všechny typy pleti.
  • 11. 12. 2013, 21:33

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie