Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ KALHOTKY + SILIKONY PUSH UP EFEKT, vel. L @@@

Administrace

@@@ KALHOTKY + SILIKONY PUSH UP EFEKT, vel. L @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : tělové L !!! Push-up kalhotky se silikonovými výplněmi pro plnější vzhled pozadí. Každá žena vždy hledá jednoduchý způsob jak vylepšit svůj sexy vzhled zadečku. Tyto "silikonové hýždě" jsou ideální řešení. Hýždě se rozšíří a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ KALHOTKY + SILIKONY PUSH UP EFEKT, vel. L @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : tělové L !!! Push-up kalhotky se silikonovými výplněmi pro plnější vzhled pozadí. Každá žena vždy hledá jednoduchý způsob jak vylepšit svůj sexy vzhled zadečku. Tyto "silikonové hýždě" jsou ideální řešení. Hýždě se rozšíří a nadzvednou. Silikony i kalhotky jsou pohodlné, bezpečné, vodě odolné a speciálně navrženy pro přirozený vzhled. Nikdo se nikdy nedozví, že je máte na sobě. Kalhotky se silikony můžete nosit kdekoliv. Se "silikonovými hýždi" můžete sportovat, tancovat nebo také bez sebemenších problémů si sednout. S výplněmi se nic nestane, jsou pružné a pevné. Velkou výhodou těchto kalhotek je, že je můžete nosit i bez silikonových výplní. Silikonové výplně se vkládají do vnitřku kalhotek, které mají speciální dvě kapsy. Kalhotky mají velmi pěkné okrasné prošívání. Materiál : kalhotky 80 % polyamid + 20 % elastén a výplně 100 % silikon. Balení obsahuje : kalhotky v barvě beige (tělové) + 2 silikonové výplně. Baleno v krabici.
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Rozměr cca : šíře pasu bez natažení (celkový objem) 64 cm, maximální šíře natažení + 10 cm až 15 cm, přední i zadní sed 27 cm. Rozměr silikonových výplní : délka 11,8 cm, výška 18 cm, tloušťka max. 1 cm.

  • 22. 4. 2018, 22:16

  • Zobrazení

    319

  • Oblíbené

    1

Kategorie