Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový kosmetický balíček KUTIL-Knih Rady kutilům

Administrace

Dárkový kosmetický balíček KUTIL-Knih Rady kutilům

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 95 Kč
Máte doma nebo ve vašem okolí kutila? Pořiďte mu tento perfektní dárkový balíček pro kutily stylizovaný do knihy - Rady kutilům. Po otevření si obdarovaný může přečíst pár dobrých rad, které se každému kutilovi hodí a uvnitř balíčku pak nalezne…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový kosmetický balíček KUTIL-Knih Rady kutilům

159 Kč
  • Popis zboží
Máte doma nebo ve vašem okolí kutila?

Pořiďte mu tento perfektní dárkový balíček pro kutily stylizovaný do knihy - Rady kutilům. Po otevření si obdarovaný může přečíst pár dobrých rad, které se každému kutilovi hodí a uvnitř balíčku pak nalezne sprchový gel 200ml a vlasový šampon 200ml.

Krémový sprchový gel s olejem z plodů olivovníku evropského. Jemný prostředek osobní hygieny vhodný pro mytí celého těla. Obsahuje kvalitní ošetřující kosmetický olivový olej se zjemňujícími účinky. Zároveň podporuje mycí schopnosti připravku a napomáhá ochraně před nadměrným vysušováním pokožky a jejímu udržování v hebkém a jemném stavu.

Vlasový šampon je jemný přípravek pro každodenní mytí vlasů. Díky svému složení pomáhá chránit vlasy i pokožku před nadměrným vysušování při mytí, které je šetrné a zároveň účinné. Má podmanivou a moderní vůni, která osvěžuje a zanechává příjemný pocit Je vhodný pro použití zejména při sportovních aktivitách.
  • 18. 11. 2019, 11:50

  • Zobrazení

    161

  • Oblíbené

    1

Kategorie