Zobrazit přihlášovací formulář

BÍLÁ pěnová matrace do dětské postele, 160 x 70 cm

Administrace

BÍLÁ pěnová matrace do dětské postele, 160 x 70 cm

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 99 Kč
... matrace je vhodná na komfortní spaní pro děti ve věku cca 3-8 let. Potah můžete snadno stáhnout a vyprat v pračce na 60 °C. Vaše dítě si bude moct vybrat, co je mu pohodlnější, protože polyuretanová pěna má dva různé povrchy. Vejčitý vzor je středně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÍLÁ pěnová matrace do dětské postele, 160 x 70 cm

1 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... matrace je vhodná na komfortní spaní pro děti ve věku cca 3-8 let. Potah můžete snadno stáhnout a vyprat v pračce na 60 °C. Vaše dítě si bude moct vybrat, co je mu pohodlnější, protože polyuretanová pěna má dva různé povrchy. Vejčitý vzor je středně tvrdý, zatímco druhá, rovná strana, je tvrdší. Zip, který je zabezpečen proti otevření dítětem. Potah perte naruby se zavřeným zipem. Zip je pro děti bezpečný, neboť je z něj odstraněn jezdec. Pokud chcete zip posunout vsuňte do něho kancelářskou sponku. Vždy se ale ujistěte, že jste poté sponku zase sundali. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...........................................

Materiál:
Potah: 62% bavlna, 38% polyester. Výplň potahu: polyesterová výplň. Ochranná látka: netkaný polypropylen. Materiál: polyuretanová pěna 28 kg/m3.
...........................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Rozměry matrace: délka: 160 cm, šířka: 70 cm, tloušťka: 10 cm. Zasíláme pečlivě zabalené ve velkém balíku cca 165x75 cm, váha cca 6 kg.

  • 7. 7. 2023, 2:22

  • Zobrazení

    437

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie