Zobrazit přihlášovací formulář

Max Factor Flipstick Colour Effect

Administrace

Max Factor Flipstick Colour Effect

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
MAX FACTOR přináší revoluci ve světě rtěnek s novou duortěnkou Flipstick Colour Effect. Díky ní se z vašich rtů stane malé umělecké dílo, protože její odstíny můžete kombinovat a mixovat, jak se vám jen bude líbit. Inovativní oboustranné provedení se může…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Max Factor Flipstick Colour Effect

99 Kč
  • Popis zboží
MAX FACTOR přináší revoluci ve světě rtěnek s novou duortěnkou Flipstick Colour Effect. Díky ní se z vašich rtů stane malé umělecké dílo, protože její odstíny můžete kombinovat a mixovat, jak se vám jen bude líbit. Inovativní oboustranné provedení se může pochlubit bohatou řadou krémových barev, které po nanesení vytvoří okouzlující duhové odstíny.

Kreativní ředitelka Max Factor Pat McGrath pečlivě vybrala takové kombinace barevných tónů, které lze nosit buď samostatně nebo je mixovat či vrstvit přes sebe s moderním dvoubarevným efektem. Využijte neomezené možnosti rtěnky Flipstick Colour Effect a nechte promlouvat vaše rty i beze slov.

Od něžného až po super svůdný – se rtěnkou Flipstick Colour Effect od Max Factor není žádný typ líčení nemožným. Najděte si svůj styl, který vám bude nejlépe vyhovovat – a zároveň vykouzlete na svých rtech nový trend líčení. Na horní ret můžete nanést jeden z odstínů a druhý aplikovat na spodní ret. Nebo můžete nalíčit své rty tak, že na kontury nanesete jeden odstín a druhým vyplníte střed rtů. Výsledkem jsou nápadné, vystínované rty, které vypadají elegantně a zároveň moderně.

MAX FACTOR uvádí 6 barevných dvojic, které jsou vzájemně mistrovsky sladěny. V nabídce jsou jak světlé, tak tmavé odstíny. Kromě zkrášlujícího efektu nabízí složení rtěnky Flipstick Colour Effect i hydrataci a díky hedvábné struktuře se lehce aplikuje na rty.

„Líčení je zábava a nejlepším pomocníkem je bezesporu nová rtěnka Flipstick Colour Effect! S ní si můžete připadat jako skuteční umělečtí maskéři a popustit svou fantazii na maximum. Během okamžiku se vám podaří vykouzlit trendy rty, kterých si nelze nevšimnout! Se rtěnkou Flipstick Colour Effect jsou možnosti líčení téměř neomezené – od žhavých dvoutónových až po originálně ozdobené r
  • Značka

    MAX FACTOR

  • Rozměry

    BARVY: 05 BLOOMY PINK 10 FOLKY PINK 15 BOREAL MAUVE 20 MOSAIC MAUVE 30 GIPSY RED

  • 6. 2. 2022, 7:21

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Kategorie