Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ, SLAVNOSTNÍ, ŠATY, DRUŽIČKA NA SVATBU

Administrace

LUXUSNÍ, SLAVNOSTNÍ, ŠATY, DRUŽIČKA NA SVATBU

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Půjčím šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události ...jsou ve velikosti 8let ale dají se obléct i dříve (viz.míry!) tzn.vel.6-9let.. Šatičky jsou dovozeny z UK zn.Debenhams Jsou do krémova-tzv. barva šampáň,zdobené kanýrkovou sukní v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ, SLAVNOSTNÍ, ŠATY, DRUŽIČKA NA SVATBU

290 Kč
  • Popis zboží
Půjčím šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události ...jsou ve velikosti 8let ale dají se obléct i dříve (viz.míry!) tzn.vel.6-9let..
Šatičky jsou dovozeny z UK zn.Debenhams
Jsou do krémova-tzv. barva šampáň,zdobené kanýrkovou sukní v pase flitry a korálky do tvaru kytiček,podšité,zapínají se na zádech na lesklé knoflíky ..díky více vrstvám je sukýnka bohatá a navíc je ozdobně vrstvená a to působí nááádherný bohatým dojmem!

K šatičkám mohu zdarma půjčit bílé silonky a sponečky do vlásků ve tvrau růžiček v barvě šampáň-pokud budu doma ještě nějaké mít ráda zapůjčím k šatičkám :-))) viz. album PŮJČÍM SLAVNOSTNÍ ŠATY.Za menší příplatek 40,- půjčíme i smetanovou kabelku pomopadůrku-viz.poslední detail.foto.

ROZMĚRY:sire pod pruramky 34cm,delka celkova 89cm.zavazují se na mašli-kráásně sedí!

Záloha v případě půjčení šatiček je 800,-. Půjčovné je 290,- na 3 dny. Půjčovné a poštovné se od zálohy odečítá a zbytek peněz pošlu zpět na účet ihned po návratu šatiček ke mě. Šaty se musí posílat na podací lístek a ne obyčejně!Půjčovné se počítá tak že potřebujete šaty např.na pátek 24.8.2018 takže si je rezervujete na tento datum,já Vám je pošlu skoro s týdenním předstihem aby byla jistota že v čas dojdou..a vy mi je (neprané) pošlete zpět hned 27.8.2018 a tím se dodrží ta doba půjčovného 3dny!

Když uděláte někde flek-informujte mě! Samozřejmě si šatičky budu prát sama-takže jen v příp.nějakého poškození se domluvíme na náhradě...stav šatiček před odesláním si vždy poznamenám!
  • 24. 2. 2020, 7:44

  • Zobrazení

    1 976

  • Oblíbené

    1

Kategorie