Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda, čepice,rukavice,kalhoty, ...9ks

Administrace

Zimní bunda, čepice,rukavice,kalhoty, ...9ks

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
1 - Zimní bunda, nošená, kromě vybledlosti má ještě pár malých flíčků na PD na pravé straně bundičky a na rukávu - nafoceno. Silonovou podšívku. Kapuci na pevno. Smetanové barvy s růžovými pruhy a s obrázky a nápisy. D 46cm, rukáv od krku47cm. 2 -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda, čepice,rukavice,kalhoty, ...9ks

45 Kč
  • Popis zboží
1 - Zimní bunda, nošená, kromě vybledlosti má ještě pár malých flíčků na PD na pravé straně bundičky a na rukávu - nafoceno. Silonovou podšívku. Kapuci na pevno. Smetanové barvy s růžovými pruhy a s obrázky a nápisy. D 46cm, rukáv od krku47cm.
2 - Čepičku bílo-oranžovou s bambulemi - jemné příjemné froté.
3 - Čepice zimní s vlásky - krásná oranžovo-žlutá s obrázkem holčičky a kytiček. Místo bambulí má vlásky. Koupena již malá. Takže v super stavu.Obvod 50-52cm.
4 - červený ručně pletený šáteček, v perfektním stavu.Dlouhý 81cm, široký 50cm.
5 - Růžovo-bílé palčáky z úpletu, dost teplé, zvnitřku trochu zašité , vyšitý obrázek asi králíčka , dcera je ráda nosila na bobování, bylo jí v nich teplo. Asi také 3-6let., d 17cm.
6 - Úžasné dívčí rifle, světle modré s páskem, dole rozšířené nohavice s roztřepenou úpravou. Dole na pravé nohavici je vyšité číslo 5 s hvězdou. Psáno na 3roky. Ve výborném stavu. Bez fleků,dírek. Dcera v nich byla suprová. Zn. VYNIL FRAISE,GIRL DP -dovoz z dovolené myslím, že Turecko.Délka 56cm, pas 54-60cm. Chybí jezdec na zipu.
7 - Manžestráky sv. fialové, barvička je již vyšisovaná,ale myslím, že je to nekazí. Více nošené,ale ještě ok. Mají 2 nášivky a nažehlovací obrázek motýla na ZD a zajíčka na PD pod kolínkem, kde byl flíček. Knoflíky v pase na obou stranách, 2 knoflíky na kšandách, který lze přešívat dle velikosti, 2kapsy na PD. Ještě poslouží, jinak bez flíčků a dírek. Dlouhé od kšand 77cm a ještě lze na jeden knoflík povolit, do rozkroku délka 47cm a nohavice od rozkroku35cm.Vel.asi 98/104.
8 - Sv. žluté tričko s dl.ruk., barvička vyšisovaná,i nevím, zda to tak bylo. Vel.98/104.Na PD 0,5cm čárka,ale již od výrobce..D 38cm, rukáv od krku 38cm, Š 2x33cm.
9 - Zástěrku do školky nebo na malování. Červená na knoflíky na zádech, ve p
  • Velikost

    98

  • 23. 5. 2018, 21:21

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

sukně/sukýnka
Top-crop wayfarer
158
WAYFARER

Top-crop wayfarer

Tričko a tunika
Kalhoty slabé + top crop
Body/tričko sdl.ruk.
tričko - Nike, adidas
36
NIKE+ADIDAS+GATE

tričko - Nike, adidas

3/4 kalhoty
Krásné plavky pánské -super stav
Tričko - 2x Topman

Kategorie