Zobrazit přihlášovací formulář

Půjčím,SLAVNOSTNÍ BÍLÉ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKU 4KS

Administrace

Půjčím,SLAVNOSTNÍ BÍLÉ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKU 4KS

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Půjčím bílé šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události(barva šatů má jemný nádech do smetanova ale úplně šampáň nejsou!! viz. reálné foto!) ...MÁM ČTVERY-JSOU ÚPLNĚ STEJNÉ V RŮZNÝCH VELIKOSTECH! ŠATY MAJÍ BOHATOU-NADÝCHANOU SUKNI…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Půjčím,SLAVNOSTNÍ BÍLÉ ŠATY NA SVATBU,DRUŽIČKU 4KS

250 Kč
  • Popis zboží
Půjčím bílé šaty pro družičku nebo vhodné i na jiné slavnostní události(barva šatů má jemný nádech do smetanova ale úplně šampáň nejsou!! viz. reálné foto!) ...MÁM ČTVERY-JSOU ÚPLNĚ STEJNÉ V RŮZNÝCH VELIKOSTECH!
ŠATY MAJÍ BOHATOU-NADÝCHANOU SUKNI-SATÉNOVÝ VRCHNÍ DÍL S OZDOBNÝM PŘELOŽENÍM.. V PASE KVĚT A VZADU DVA...JSOU MOOC SLUŠIVÉ!!!DOVOZ Z ANGLIE,JSOU LUXUSNĚJŠÍ NEŽ ZE SVATEBNÍHO SALÓNU!!!
K šatičkám mohu zdarma půjčit bílé silonky a sponečky do vlásků ve tvrau růžiček-pokud ještě doma budu mít-ráda přiložím,za menší příplatek 40,- půjčíme i kabelku pomopadůrku-viz.předposlední detail.foto nebo i bílou čelenku za půjčovné 30,-
ROZMĚRY:
7-8let jsou 34 na šířku hrudníku a 92 cm na délku
5- 6 let jsou 33 cm na šířku hrudníku a 87 cm na délku
3-4 roky jsou 32 cm na šířku hrudníku a 76 cm na délku
2-3 roky jsou 30cm na šířku hrudníku a 64 cm na délku

Záloha v případě půjčení jedněch šatiček je 800,-. Půjčovné je 250Kč/jedny na 3 dny. V příp.půjčení všech zálohu snížím na 2500,- za všechny čtvery!
Půjčovné a poštovné se od zálohy odečítá a zbytek peněz pošlu zpět na účet ihned po návratu šatiček ke mě. Šaty se musí posílat na podací lístek jako balíček s pojistkou na 1000,-(až 4000Kč) a ne obyčejně! Cena půjčovného je na víkend, šaty k Vám posílám s týdenním předstihem aby došly v čas,možné i os.předání..po domluv! NÁKLADY NA ČIŠTĚNÍ ŠATŮ PO AKCI JSOU V CENĚ!
  • 27. 4. 2023, 11:29

  • Zobrazení

    1 082

  • Oblíbené

    0

Kategorie