Zobrazit přihlášovací formulář

Hot-fix aplikátor

Administrace

Hot-fix aplikátor

567 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Doprava: od 61 Kč
POSLEDNÍ KUS. Hot-fix aplikátor k nažehlování skleněných nebo kovových nažehlovacích kamínků. V ceně je aplikátor, stojánek, 5 vykrojených nástavců: 2 mm (ss6), 3 mm (ss10), 4 mm (ss16), 5 mm (ss20), 7 mm (ss34) a 2 ploché nástavce: 4 mm a 9 mm. Barva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hot-fix aplikátor

567 Kč
  • Popis zboží
POSLEDNÍ KUS. Hot-fix aplikátor k nažehlování skleněných nebo kovových nažehlovacích kamínků.
V ceně je aplikátor, stojánek, 5 vykrojených nástavců: 2 mm (ss6), 3 mm (ss10), 4 mm (ss16), 5 mm (ss20), 7 mm (ss34) a 2 ploché nástavce: 4 mm a 9 mm.
Barva rukojeti se může od obrázku lišit.
Ozdobit můžete cokoliv: trička, mikiny, rifle, tašky, boty, ale i bytové doplňky jako polštářky či závěsy.

PRÁCE S APLIKÁTOREM HOT-FIX
Před aplikací otestujte látku – jestliže dojde při zdobení k poškození, látka není vhodná k aplikaci kamínků.
POZOR: Aplikátor odkládejte do stojánku nebo na jiné bezpečné místo! Je-li aplikátor zapojen v síti, je kovová část aplikátoru horká! Po skončení zdobení nechte aplikátor zcela vychladnout!
Postup při aplikaci: Na stůl nebo např. na žehlící prkno položte nejdříve papír, aby nedošlo k prosáknutí lepidla a znečištění pracovní plochy. Na papír položte látku, kterou budete zdobit, lícem nahoru.
Zvolte vhodný nástavec (doporučujeme plochý nástavec) a našroubujte jej do aplikátoru. Po zapojení aplikátoru do sítě vyčkejte přibližně 2 minuty, až se nástavec nahřeje. Poté můžete začít zdobit. Položte kamínek lepidlem přímo na látku, přiložte na něj aplikátor a drže tak dlouho, dokud se nezačne rozpouštět lepidlo na kamínku. Netlačte příliš, abyste kamínek neposunuli. V sadě jsou také vykrojené nástavce, většina kamínků v nich ale nedrží. Proto doporučujeme používat ploché nástavce, které ty vykrojené zcela nahradí. Ihned po nažehlení kamínku zdobenou látku nadzvedněte ze stolu či z žehlícího prkna, abyste se přesvědčili, že se zdobená látka k ničemu nepřilepila!
Jednou nažehlené kamínky neodlepujte, lepicí vrstva na odlepeném kamínku již nebude!
Údržba: Fixace je odolná chemickému čištění za studena. Doporučujeme praní v ruce za pou
  • 13. 2. 2018, 22:19

  • Zobrazení

    220

  • Oblíbené

    1

Kategorie