Zobrazit přihlášovací formulář

PRONÁJEM CHATY JESENÍKY- VOLNÉ TERMÍNY

Administrace

PRONÁJEM CHATY JESENÍKY- VOLNÉ TERMÍNY

1 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 26 uživatelů
nabízím pronájem vybavené 3-pokojové chalupy ve Václavově u Bruntálu, klidná obec,výhodná poloha pro veškeré letní i zimní aktivity v Jeseníkách. V chatě jsou 2 oddělené ložnice v 1.patře, každá s dvoupostelí, válendou a přistýlkou. Obývací hala včetně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PRONÁJEM CHATY JESENÍKY- VOLNÉ TERMÍNY

1 300 Kč
  • Popis zboží
nabízím pronájem vybavené 3-pokojové chalupy ve Václavově u Bruntálu, klidná obec,výhodná poloha pro veškeré letní i zimní aktivity v Jeseníkách.
V chatě jsou 2 oddělené ložnice v 1.patře, každá s dvoupostelí, válendou a přistýlkou. Obývací hala včetně TV, kuchyň, koupelna a WC v přízemí. Garáž pro 1auto. Kuchyň vybavena lednicí, mikrovlnkou, sporákem, základním nádobím, toustovačem, rychlovarnou konvicí.Topení centrální plynové nebo kotel na tuhá paliva. Velký pozemek kolem chaty ohraničený živým smrčkovým plotem, ideální pro rodiny s dětmi, venkovní posezení s možností opékání či grilování, kuželky, pískoviště, plac k míčovým hrám i badmintonu, kousek od chaty dětské hřiště.
Cena platí za noc při max. počtu osob 8.

Díky výhodné poloze lze naplánovat spoustu zajímavých pěších,cyklo a auto výletů do krásného okolí - Karlova Studánka = lázně,perla Jeseníků, Slezská Harta = vodní přehrada, Praděd - nejvyšší hora Jeseníků atd.
tipy na :
ejeseniky.com/volny-cas
jeseniky - rodina. cz

sjezdovka areál Avalanche téměř za domem, dojezd autem na parkoviště přímo u 4sedačkové lanovky 3min!!! Nově postavený lyžařský areál se nachází při silnici z Rýmařova do Malé Morávky a spolu s 5 upravovanými sjezdovkami a snowboard parkem disponuje moderní čtyřsedačkovou lanovou dráhou a 4 lyžařskými vleky.
Ski areál Karlov, Malá Morávka ca 15min, Praděd 25min
  • 23. 1. 2018, 8:30

  • Zobrazení

    1 435

  • Oblíbené

    1

Kategorie