Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní souprava bundy a oteplováků

Administrace

Zimní souprava bundy a oteplováků

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Souprava je od EXTRA-MЭ, vel. 146. Je v kombinaci modro-bílo-šedé barvy, bunda má po stranách uzavíratelné kapsy, uvnitř jsou ještě další dvě, na každé ze stran. Bunda je na zip, který je krytý légou se sucháči, dole možno bundou stáhnout olivkami, dole…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní souprava bundy a oteplováků

390 Kč
  • Popis zboží
Souprava je od EXTRA-MЭ, vel. 146. Je v kombinaci modro-bílo-šedé barvy, bunda má po stranách uzavíratelné kapsy, uvnitř jsou ještě další dvě, na každé ze stran. Bunda je na zip, který je krytý légou se sucháči, dole možno bundou stáhnout olivkami, dole šířku rukávu jde regulovat sucháči, na bundě je kapuce - také na stažení olivkami a zapnutí - suchý zip, zadní díl je o kapánek delší než PD. Na rukávech jsem objevila nepatrné flíčky (opravdu viditelné jen z blízka) a nošení jde znát na koncích rukávů, když natáhnete prošitou - nařasenou gumu, na jednom z rukávů jedna mapka žmolíků. Kalhoty v pase do gumy a druk s klasickým zipem, po stranách opět uzavíratelné kapsy a na zadku je ještě jedna menší, také na zip, konce nohavic na zip a uvnitř ještě vsadka s gumou, aby nohavice držely na přezkáčích, vnitřky nohavic zašlé od špinavého sněhu, na jedné nohavici malinké dírky (jedna 4 mm a jedna 1cm), zřejmě proseklé od přezkáčů. Uvedeno 100% polyester. Souprava byla nošená 2x na lyžařském výcviku, je teplá, synovi v ní nebyla zima ani při větších mrazech.
BUNDA: PD D 62, Š 62, R/K 70, R/R 56, R/V 49, ZD D měřeno přes nejdelší část - prostředek bundy od zipu kapuce dolů 67,5.
KALHOTY: D 91,5, V/D 58, P 32-36, Š nohavice po rozkrokem 30, Š dole 23.
Další fota v případě zájmu ráda zašlu.
  • 18. 11. 2019, 19:39

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    1

Kategorie