Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS SLIM + EMULIPS FORTE XXL - IDEÁLNÍ HUBNUTÍ

Administrace

EMULIPS SLIM + EMULIPS FORTE XXL - IDEÁLNÍ HUBNUTÍ

2 100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Znáte to - moříte se, zhubnete, trošku zhřešíte a zase to naberete a tak pořád dokola… Baví vás to ještě nebo byste chtěli zhubnout a váhu si udržet? Pokud už máte po krk jojo efektu máme pro Vás výborné řešení - kombinaci tří přírodních produktů,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS SLIM + EMULIPS FORTE XXL - IDEÁLNÍ HUBNUTÍ

2 100 Kč
  • Popis zboží
Znáte to - moříte se, zhubnete, trošku zhřešíte a zase to naberete a tak pořád dokola… Baví vás to ještě nebo byste chtěli zhubnout a váhu si udržet?

Pokud už máte po krk jojo efektu máme pro Vás výborné řešení - kombinaci tří přírodních produktů, které Vám pomohou shodit a váhu si udržet - jedná se o výrobky emulips slim a emulips forte xxl.

Emulips forte xxl je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí a to tím, že tělo pročistí a naučí ho správně zacházet s tuky. Upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol, výborně působí proti únavě, při nachlazení, horečkách atd. Toto výhodné balení vydrží na 3 měsíce.

Po 14 dnech užívání emulipsu forte přidáte emulips slim, což je 2 složkový produkt - skládá se z kapslí a drinku. Kapsle nabourávají tukové tkáně a to především v rizikových partiích - hýždě, boky, stehna, bříško a drink napomáhá odvodu tohoto tuku a škodlivin z těla ven a tím zpomaluje jojo efekt.

Díky těmto třem produktům upravíte metabolismus tuků, nabouráte existující tukové poštáře a zpomalíte jojo efekt.
  • 4. 9. 2019, 17:30

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    0

Kategorie