Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS XXL - Levnější hubnutí s oblíbenou chutí

Administrace

EMULIPS XXL - Levnější hubnutí s oblíbenou chutí

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Cítím se výborně,je to hotový zázrak!Za 5 dní mám 3kg dolů s váhy,jsem moc šťastná,děkuji Vám.Určitě se ještě ozvu,moje sestra nemohla uvěřit,že kilečka tak pádí dolů.Příští měsíc budu mít zájem o Emulips Forte větší balení a to 2x. (Eva S., Žabeň) …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS XXL - Levnější hubnutí s oblíbenou chutí

750 Kč
  • Popis zboží
Cítím se výborně,je to hotový zázrak!Za 5 dní mám 3kg dolů s váhy,jsem moc šťastná,děkuji Vám.Určitě se ještě ozvu,moje sestra nemohla uvěřit,že kilečka tak pádí dolů.Příští měsíc budu mít zájem o Emulips Forte větší balení a to 2x. (Eva S., Žabeň)

Jsem spokojená,trávení po jídle je v pořádku,jsou mě velký kalhoty,zhubla jsem 3kg. Děkuji moc !!!!! (Radka Š., Blansko)

Díky jedné lahvičce emulipsu jsem shodila 7 kg, nemám žádné problémy se žlučníkem a cítím se naprosto skvěle. Emulips mi dal více, než bych čekala. Jsem naprosto spokojená. (Monika M., Janovice nad Úhlavou)

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol atd. Mohou užívat i kojící maminky, emulips anýz navíc podporuje tvorbu mateřského mléka, napomáhá miminkům od koliky.

1 balení = 115 ml tedy 15 ml ZDARMA!

Vyberte si svou oblíbenou příchuť: citrón, vanilka, anýz

POŠTOVNÉ A PORADENSTVÍ ZDARMA!
  • 13. 8. 2019, 14:28

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Kategorie