Zobrazit přihlášovací formulář

Vložka Merino vlna

Administrace

Vložka Merino vlna

539 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček do autosedačky Emitex. Používá se i přímo do kočárků a autosedaček, kde vytváří bariéru mezi dítětem a studeným potahem kočárku, autosedačky. Může se použít jako podložka i jinde - v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vložka Merino vlna

539 Kč
  • Popis zboží
Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček do autosedačky Emitex. Používá se i přímo do kočárků a autosedaček, kde vytváří bariéru mezi dítětem a studeným potahem kočárku, autosedačky. Může se použít jako podložka i jinde - v postýlce, při přebalování apod.
Merino vlna je velmi jemná a příjemná na dotek. Její vlákna jsou tvořena kreatinem a jsou jemnější a měkčí než klasická vlna. Jedná se o jeden z nejvhodnějších materiálů pro nejmenší děti. Vlákna vlny napomáhají udržovat dětskou pokožku v teple a suchu.
Díky tomuto materiálu je miminku vždy teplo právě tak, jak je potřeba. Pro ještě větší komfort je na rubové straně vložky protipotní mřížka ze 100% bavlny.
Přednosti Merino vlny
Přírodní termostat
Merino vlna používá absorpční a vydávající proces, aby ohřála nebo ochladila lidské tělo. To je důvod, proč má miminko v Merino vlně stále ideální teplotu - nepřehřívá se, ani mu není zima. Když je miminku horko, Merino vlna chladí, protože je pórovitá a propustná. Absorbuje pot a zbavuje se ho odpařováním. Tak vytváří na pokožce příjemný chladivý pocit a miminko se nepřehřívá. Merino vlna v chladném počasí hřeje, v horkém chladí.
Hřeje, i když je vlhká – dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá.
Vysoká prodyšnost
Vysoká prodyšnost Merino vlny zajišťuje, že materiál dýchá a pot se odpařuje. To zabraňuje přehřátí dítěte.
Antibakteriální, žádný zápach
Merino vlna na sebe dokáže chemicky vázat a neutralizovat tělesné pachy. Tím se stará o přirozené potlačení zápachu. I po delším užívání je stále příjemná na dotek a nezapáchá.
Velmi jemná - neškrábe
V Merino vlně se dítě cítí jako ve vatičce, je velmi příjemná k pokožce. Vlas vlny Merino má tloušť
  • 9. 10. 2018, 16:55

  • Zobrazení

    204

  • Oblíbené

    1

Kategorie