Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací pytel, válecí vak Junior - eko kůže AKCE

Administrace

Sedací pytel, válecí vak Junior - eko kůže AKCE

1 190 Kč 1 345 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
SEDACÍ VAK Rozměry: 110/70 cm Materiál: Eko kůže Objem: 220 litrů Výplň: kvalitní certifikovaný polystyrénový granulát, který zajišťuje neobyčejné pohodlí při sezení a splňuje veškeré hygienické požadavky. Sedací pytel Junior je vhodný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací pytel, válecí vak Junior - eko kůže AKCE

1 190 Kč
  • Popis zboží
SEDACÍ VAK

Rozměry: 110/70 cm

Materiál: Eko kůže

Objem: 220 litrů

Výplň: kvalitní certifikovaný polystyrénový granulát, který zajišťuje neobyčejné pohodlí při sezení a splňuje veškeré hygienické požadavky.

Sedací pytel Junior je vhodný pro děti a osoby nižšího vzrůstu, ale i pro dospělého. Je velmi pohodlný a praktický, děti milují lenošení v tomto sedacím pytli a navíc je pro ně naprosto bezpečný – žádné ostré hrany či jiné hrozící nebezpečí. Také je velmi lehký, stejně jako ostaní vaky v naší nabídce, děti si jej tedy mohou samy přemisťovat a využívat jej jak se jim zachce. Díky široké nabídce různých barevných provedení si můžete vybrat barvu, která se bude nejlépe hodit do dětského pokojíčku. Junior oživí a rozveselí každý pokoj a udělá obrovskou radost každému dítěti. Junior se mimo jiné skvěle hodí jako dárek – je pestrý, zábavný a zároveň velmi zdravý pro záda, což je v dnešní době k nezaplacení. Každé dítě bude nadšené!

Naše sedací pytle jsou velmi nenáročné na údržbu. Díky speciálnímu materiálu se na nich nečistoty téměř neusazují a v případě potřeby je lze velmi snadno setřít navlhčeným hadříkem s roztokem saponátu.

Granulát je možné doplňovat nebo odebírat dvojitě zabezpečeným zipem na spodní části vaku.


Možnost výběru z 15-ti barev (vybranou barvu napište do poznámky)


Nosnost do 130 kg

Dodací lhůta pokud není zboží skladem: 5-14 dní (max. 3 týdny)
  • 4. 2. 2019, 12:27

  • Zobrazení

    183

  • Oblíbené

    1

Kategorie