Zobrazit přihlášovací formulář

Metr skládací - Noemova archa (Bigjigs)

Administrace

Metr skládací - Noemova archa (Bigjigs)

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Originální metr z kvalitního dřeva s motivem Noemova archy. Metr je složený ze čtyř dílů, které se dají složit. Tato barevný metr bude jistě tím správným společníkem v dětském pokoji, který určitě rád pomůže s měřením Vašeho dítěte. Dodává se s klipem,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Metr skládací - Noemova archa (Bigjigs)

179 Kč
  • Popis zboží
Originální metr z kvalitního dřeva s motivem Noemova archy. Metr je složený ze čtyř dílů, které se dají složit. Tato barevný metr bude jistě tím správným společníkem v dětském pokoji, který určitě rád pomůže s měřením Vašeho dítěte. Dodává se s klipem, aby bylo značení jednodušší.

Jedná se o dekorační předmět a splňuje všechny normy EU.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dřevěný skládací metr na zavěšení. Rozměr: 81x12cm

  • 20. 3. 2020, 12:53

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie