Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyň - Toustovač dětský dřevěný

Administrace

Kuchyň - Toustovač dětský dřevěný

389 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Každá moderní kuchyňka, mladé hospodyňky, by mněla obsahovat toustovač. Tento celodřevěný toaster má otočný knoflík, který při otáčení vydává cvakavý zvuk. Do dvou vrchních otvorů se vkládají tousty. Páčkou se tousty vysunou ven z toustovače. Součásti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyň - Toustovač dětský dřevěný

389 Kč
  • Popis zboží
Každá moderní kuchyňka, mladé hospodyňky, by mněla obsahovat toustovač. Tento celodřevěný toaster má otočný knoflík, který při otáčení vydává cvakavý zvuk. Do dvou vrchních otvorů se vkládají tousty. Páčkou se tousty vysunou ven z toustovače.

Součásti jsou i dva dřevěné tousty.

Splňuje všechny normy EU.



Classic world je výrobcem, který se specializuje na výrobu kvalitních dřevěných hraček. Cílem společnosti je vytvářet produkty, se kterými si děti budou rády hrát. Úzce spolupracují se zákazníky, aby vyhověli jejím požadavkům na kvalitu a vzhled. Z tohoto důvodu je při výrobě použito dřevo bez konzervačních chemikálií. Používají se netoxické materiály a barvy k zajištění zdraví každého dítěte nebo dospělého. Každý kus prochází během výroby několika jakostními kontrolními. Díky tomu firma splňuje všechny přísné standardy pro výrobu, jako jsou normy EN nebo ASTM. Je také držitelem certifikátu ISO9000.
  • Značka

    CLASSIC WORLD

  • Rozměry

    Dřevěný teaster s dvěma toustama. Rozměr: 20x12x9cm Věk: 3+

  • 4. 8. 2021, 9:25

  • Zobrazení

    277

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie