Zobrazit přihlášovací formulář

Interaktivní hračka pro psy pejsky hlavolam

Administrace

Interaktivní hračka pro psy pejsky hlavolam

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Pamlskový hlavolam Paw Hide Mini – odkrývací hlavolam Paw Hide je plastová hračka se sedmi přihrádkami. Pes musí zvedat víčka, aby se dostal k ukrytým pamlskům. Návod: 1. Umístěte hračku do prostoru tak, aby jí pes mohl obejít ze všech stran.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 5. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Interaktivní hračka pro psy pejsky hlavolam

240 Kč
  • Popis zboží
Pamlskový hlavolam Paw Hide Mini – odkrývací hlavolam

Paw Hide je plastová hračka se sedmi přihrádkami. Pes musí zvedat víčka, aby se dostal k ukrytým pamlskům.

Návod: 1. Umístěte hračku do prostoru tak, aby jí pes mohl obejít ze všech stran. Nadšení psa je důležité. Doporučujeme chválit psa v celé fázi objevování a povzbuzovat ho k otevření přihrádek. 2. Na začátku umístěte pamlsek do jedné přihrádky. Začněte na startovní povel a nechte psa čichat, dokud nenalezne schovaný pamlsek a neodklopí víčko čenichem či tlamou. Po každém nalezení pamlsku psa pochvalte. 3. Měňte hru přidáváním pamlsků do více přihrádek. Hru ukončete povelem.

Proč používat hlavolamy ?

Hry a hlavolamy jsou založeny na obohacení činností zvířete formou aktivit, které v běžném životě nemohou zažít. Takové aktivity jsou využívány i v zoologických zahradách k zahnání nudy u zvířat žijících v zajetí.

Hračky jsou vyrobené na míru přirozenému chování psů a jejich cílem je povzbudit jejich vrozené instinkty. Tyto hry a hlavolamy nabízejí navíc další možnost, jak si můžete se psem hrát a stimulovat tak jeho inteligenci.

Pokud psovi nenabízíte dostatečnou psychickou stimulaci a nové výzvy, zabaví se sám nejspíše nějakými lumpárnami. Raději než se trápit se zničeným nábytkem, oblečením, dvorkem či zahradou, je lepší zaměřit energii psa na hraní her a řešení hlavolamů, při kterých se zabaví a může pracovat se svými instinkty.

Společným hraním a řešením hlavolamů zároveň budujete vztah s Vaším psem. Hlavolamy je možné používat různými způsoby a vytvářet tak stále nové hry a výzvy.

Hlavolamy přináší:

výzvu – tyto hračky stimulují psí smysly – je to mentální cvičení pro Vašeho psa
učení – naučte svého psa řešit problém krok za krokem vhodným na
  • 10. 7. 2019, 9:20

  • Zobrazení

    300

  • Oblíbené

    0

Kategorie