Zobrazit přihlášovací formulář

Vínovo-zelený beruškový komplet TUP TUP

Administrace

Vínovo-zelený beruškový komplet TUP TUP

299 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nádherný vínovo-zelený beruškový novorozenecký komplet. Dupačky, body a 2x čepička. Vhodný pro holčičku od podzimu do jara. Nádherné vínovo-zelené velurové dupačky s beruškou. Zapínání na 2 druky na ramínkách, přebal na druky. Značená velikost 56, cca…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vínovo-zelený beruškový komplet TUP TUP

299 Kč
  • Popis zboží
Nádherný vínovo-zelený beruškový novorozenecký komplet. Dupačky, body a 2x čepička. Vhodný pro holčičku od podzimu do jara.

Nádherné vínovo-zelené velurové dupačky s beruškou. Zapínání na 2 druky na ramínkách, přebal na druky. Značená velikost 56, cca odpovídá. Dupačky jsou nové, nenošené, pouze 1x oprané.

Náderné vínové body s dlouhým rukávem s beruškou a nápisem Ladybird. Rukávy jsou ozdobně stažené do gumičky. Zapínání na 2 druky na rameni, přebal na druky. Značená velikost 56, cca odpovídá. Body je kupované nové, vzíé párkrát, prané cca 2-3x, bez vad, vynikající stav.

Krásná bavlněná pruhovaná vinovo-zelená čepička. Barvy jsou malinová, fialová, zelená bílá. Lem je ohrnutý. Krytá ouška, zavazovací na šňůrky. Značená velikost 41. Čepičká je kupovaná nová, vzítá párkrát, praná 1x, vynikající stavm, jako nová.

Krásná velurová čepička s rozpustilými uzlíky. Lem je ohrnutý s vroubkovaným zvlněným dvojitým okrajem. Krytá ouška, zavazovací na šňůrky. Značená velikost 38. Čepička je kupovaná nová, nenošená, praná 1x.
  • Značka

    TUP TUP

  • Velikost

    56

  • Rozměry

    Dupačky: délka 44cm, š.průramky 23.5cm. Body: délka 32cm, šířka 17.5cm, rukáv 20.5cm. Pruhovaná čepice: obvod v klidu 36cm, pruží do cca 41cm v poho, výška k čelu 18cm, výška k oušku 15cm. Vínová čepice: obvod v klidu 36cm, pruží do cca 41cm v poho, výška

  • 30. 12. 2021, 21:49

  • Zobrazení

    307

  • Oblíbené

    0

Kategorie