Zobrazit přihlášovací formulář

6-ti dílný maskáčový army komplet s teniskami UK11

Administrace

6-ti dílný maskáčový army komplet s teniskami UK11

899 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Moc pěkný a složitě skládaný dohromady:-)), nošený khaki maskáčový vojenský set. Vše NEXT a vše 100% bavlna- velikost 110/116. Obsahuje žebrované tílko, bolerko, legínky s kraječkou, maskáčovou sukni s páskem, známou mikinu s holkou a kapucou podšitou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

6-ti dílný maskáčový army komplet s teniskami UK11

899 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Moc pěkný a složitě skládaný dohromady:-)), nošený khaki maskáčový vojenský set. Vše NEXT a vše 100% bavlna- velikost 110/116. Obsahuje žebrované tílko, bolerko, legínky s kraječkou, maskáčovou sukni s páskem, známou mikinu s holkou a kapucou podšitou růžovou bavlnou a khaki tenisky s traktorovou špičkou proti okopání a růžovou podrážkou - bezva stav. Vše pěkné, bez děr, fleků, prací chloupek na mikince. Pouze jako celek - ráda přeměřím, ale opravdu unositelné přes 2 velikosti - nerady se loučíme:-(. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba nebo alba botičky hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    stélka 19cm

  • 7. 5. 2024, 6:16

  • Zobrazení

    209

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Motýlkové šaty - hnědé
Slim růžové kalhoty H&M, POLO triko TH
Růžové triko a riflové 3/4 pumpky NEXT

Kategorie