Zobrazit přihlášovací formulář

Menstruační kalíšek Yukki

Administrace

Menstruační kalíšek Yukki

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Yuuki je menstruační kalíšek vyrobený v České republice ve spolupráci s firmou SILROC, která se specializuje na výrobky pro zdravotnictví. Vyrábí se pouze v čiré variantě ze silikonového materiálu Silopren LSR 4050, což je silikonový materiál nejvyšší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Menstruační kalíšek Yukki

390 Kč
  • Popis zboží
Yuuki je menstruační kalíšek vyrobený v České republice ve spolupráci s firmou SILROC, která se specializuje na výrobky pro zdravotnictví. Vyrábí se pouze v čiré variantě ze silikonového materiálu Silopren LSR 4050, což je silikonový materiál nejvyšší kvality schválený pro použití ve zdravotnictví a v potravinářském průmyslu. Stejně jako u kalíšků z jiného materiálu, je kalíšek Yuuki hladký a zamezuje množení bakterií.
Na straně kalíšku Yuuki jsou objemové rysky, pokud tedy chcete, víte jak silná je Vaše menstruace. Na spodku kalíšku i stopce jsou rýhy usnadňující vyjmutí kalíšku.
Kalíšek Yuuki je dodáván s originálním praktickým obalem. Obal je pevný a zabraňuje případné deformaci kalíšku při transportu.
Zdravotní nezávadnost kalíšku Yuuki je doložena certifikáty, Yuuki neobsahuje barviva ani ftaláty.

Velikost 1 je menší kalíšek určený pro dívky a ženy před porodem. Má průměr 42 mm a délku včetně stopky 67 mm, obsah kalíšku je 25 ml.

Velikost 2 (větší kalíšek) je určený pro všechny ženy, které už rodily. Pro ženy mající pravidelným sexuální život a pro ženy starší osmadvaceti let. Má průměr 47 mm a délku včetně stopky 75 mm, obsah kalíšku je 37 ml.

Velikost je uvedena na horním okraji každého kalíšku (naproti nápisu Yuuki) a to číslem 1 nebo 2. Přesně určit velikost kalíšku jakou každá žena potřebuje samozřejmě nelze. Hodnoty jsou pouze orietační a závisí na více faktorech. Pokud si nejste jistá, doporučujeme zakoupit vetší kalíšek. Když bude kalíšek příliš velký můžete si ho nechat na pozdější dobu a zakoupit si kalíšek menší.

v sáčku - 290 Kč
v krabičce 350 Kč
se sterilizačním kelímkem 390 Kč
  • 3. 4. 2019, 10:21

  • Zobrazení

    548

  • Oblíbené

    1

Kategorie